Florin Negruțiu: „Cluj Napoca susține echipa de Fed Cup a României” scrie pe un banner mare, vizibil și de la București. Așa se promovează orașele, așa se muncește inteligent … Primarul din Cluj a fost unde trebuia să fie: la tobă. Este și aceasta o explicație pentru care Clujul a …”

Updated on februarie 11, 2019 Emil Boc a surprins plăcut multă lume prin modul cum a trăit și sărbătorit victoria României împotriva Cehiei. Care primar din România se mai poate bucura sincer și entuziast ca un adevărat suporter?

Romancele au beneficiat la Ostrava de sustinere puternica din tribune, chiar daca au jucat in deplasare. Lider de galerie a fost chiar Primarul Clujului, Emil Boc. Acesta a dat tonul de fiecare data in sectorul destinat romanilor, a batut la toba si a strigat cat a putut de tare “Hai Romania”. La finalul meciului cu Cehia, Boc a declarat ca va merge si la semifinala cu Franta, oriunde s-ar desfasura, potrivit Sport.ro.

Florin Negruțiu: „Cluj Napoca susține echipa de Fed Cup a României” scrie pe un banner mare, vizibil și de la București. Așa se promovează orașele, așa se muncește inteligent ... Primarul din Cluj a fost unde trebuia să fie: la tobă. Este și aceasta o explicație pentru care Clujul a ...” 1
Florin Negruțiu, pe republica.ro: „Cluj Napoca susține echipa de Fed Cup a României” scrie pe un banner mare, vizibil și de la București. Așa se promovează orașele, așa se muncește inteligent ca să aduci vizibilitate și atașament pentru comunitatea ta.

Florin Negruțiu: „Cluj Napoca susține echipa de Fed Cup a României” scrie pe un banner mare, vizibil și de la București. Așa se promovează orașele, așa se muncește inteligent ... Primarul din Cluj a fost unde trebuia să fie: la tobă. Este și aceasta o explicație pentru care Clujul a ...” 2

Primarul din Cluj a fost unde trebuia să fie: la tobă. Este și aceasta o explicație pentru care Clujul a crescut și a construit atât de mult în ultimii ani, reușind să se rebranduiască drept un oraș cosmopolit, energic și cool. Și da, în România, Fed Cup-ul se ține la Cluj, nu la București”.

error: Content is protected !!