(Foto/Video) Cătălin Striblea: „Mie mi-a plăcut să-l văd pe Emil Boc șef de galerie la meciul României cu Cehia…știu că politicienii pot fi bănuiți de orice, dar, pur și simplu, cred că omul a vrut să…”

Updated on februarie 10, 2019 Primarul Emil  Boc a surprins pe toată lumea după ce a fost șef de galerie la meciurile României din Cehia. A bătut la tobă, a scandat, ca un adevărat suporter.

Jurnalistul Cătălin Striblea: „Mie mi-a plăcut să-l văd pe Emil Boc șef de galerie la meciul României cu Cehia. Știu că e o imagine mai puțin obișnuită, știu că politicienii pot fi bănuiți de orice, dar, pur și simplu, cred că omul a vrut să se simtă bine și să aibă un week-end fain în Cehia. Tenis, bere, poate o victorie, iar data viitoare poate să le dea și o cheie a orașului”.

(Foto/Video) Cătălin Striblea: „Mie mi-a plăcut să-l văd pe Emil Boc șef de galerie la meciul României cu Cehia...știu că politicienii pot fi bănuiți de orice, dar, pur și simplu, cred că omul a vrut să...” 1

(Foto/Video) Cătălin Striblea: „Mie mi-a plăcut să-l văd pe Emil Boc șef de galerie la meciul României cu Cehia...știu că politicienii pot fi bănuiți de orice, dar, pur și simplu, cred că omul a vrut să...” 2
(foto Irina Aldea)

“De la Cluj am venit, am făcut aproximativ 10 ore. Ne bucurăm că am reușit să ajungem, cu așa echipă frumoasă și inclusiv cu domnul Boc, primarul nostru, care a fost șeful galeriei. Extraordinar! Româncele noastre au fost la înălțime”, a spus o suporteră potrivit Digi Sport.

“Din Cluj-Napoca am venit și drumul a fost foarte greu. Era să ne pierdem și carnetele de conducere, dar pentru echipa noastră, orice… A fost super. Drumul greu, dar a meritat. Suntem fericiți! Sperăm că și mâine o să facem un rezultat excelent. Hai, fetele! Hai, Romania! Excelent! Super! Foarte bun! Felicitări! Și Mihaela a jucat bine, un pic de noroc mai trebuia!”, a spus o altă fată venită de la Cluj.

Irina Aldea: „Primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, se află la Ostrava pe Ostravar Arena, acolo unde echipa de Fed Cup a României joacă împotriva Cehiei în sferturile de finală ale Grupei Mondiale I.

Îmbrăcat într-un tricou galben, Emil Boc a bătut la o tobă pe parcursul partidei și a dat tonul scandărilor în mijlocul suporterilor români.

(Foto/Video) Cătălin Striblea: „Mie mi-a plăcut să-l văd pe Emil Boc șef de galerie la meciul României cu Cehia...știu că politicienii pot fi bănuiți de orice, dar, pur și simplu, cred că omul a vrut să...” 3 (Foto/Video) Cătălin Striblea: „Mie mi-a plăcut să-l văd pe Emil Boc șef de galerie la meciul României cu Cehia...știu că politicienii pot fi bănuiți de orice, dar, pur și simplu, cred că omul a vrut să...” 4

“Trebuie să facem tot ce se poate să le ajutăm pe fete” – Emil Boc”

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!