Cluj. Călin: „Sa va mai plictisesc cu o oferta de job vazuta la Cluj: Operator pompă beton. Salariu: 1000 euro net, un singur nene a reacționat….Cineva care apasă butonul de…”

Updated on februarie 7, 2019 Clujul este un oraș magnet unde peste 15% dintre români s-ar muta. Acest lucru se traduce printr-un șomaj scăzut și salarii din ce în ce mai mari.

Câştigul salarial mediu nominal brut realizat în 2018 a fost de aproximativ 5.011 lei şi cel net de 3.038 lei, potrivit Ziua de Cluj.

Pe Facebook, Calin Morar a găsit un anunț de angajare destul de generos: „Sa va mai plictisesc cu o oferta de job vazuta la Cluj:
Operator pompă beton
(Cineva care apasă butonul de pornire cand betonistul urlă “bagă, băăă” și cel de oprire când betonistul urlă “oprește, băăă!”)
Salariu: 1000 euro net.

Cluj. Călin: „Sa va mai plictisesc cu o oferta de job vazuta la Cluj: Operator pompă beton. Salariu: 1000 euro net, un singur nene a reacționat....Cineva care apasă butonul de...” 1

Un singur nene a reactionat interesat de job. Unul. E mic salariul.
Serios, nu pricep cum se plateste in felul asta. Poate nu e integral cu acte. Altfel e enorm.  Anunțul e pe un grup de locuri de munca pe Facebook.”

Pasca Ciprian: De ce sa nu fie integral in acte? E mai ieftin sa fie integral in acte decat la gri dupa noile modificari ale salariilor(dărilor la stat) in construcții

Daniel Mihis: Atât e, Căline, dar lucrează 10 ore pe zi, si doua sambete. E si mecanicul utilajului, dar si șoferul lui. Si tot nu găsești fiindca în Austria, Germania sau UK iau undeva la 2500. Am un vecin ce face asta, de-aia-ți spun

Zinica Silviu: Nu e chiar așa de simplă treaba la un operator pompă beton, dar pentru salariul ăla angajezi tot Galațiul…Gestionează un utilaj de peste 350.000 euro, uneori în condiții grele.
Mie nu mi se pare mult, sunt șoferi de transport internațional care iau dublu, în condiții mai bune.

Editura Lex: Stiti cumva ca un asemenea operator se trezeste zilnic la 4 sau 5 ca sa fie la serviciu, termina seara tarziu, lucreaza sambetele, etc? Nu e asa usor cum pare.
Calin Dan Morar: si eu fac cam la fel, dar nu reusesc sa ma platesc 1000 net.

Alexandru Barbicioiu: Ala e si sofer si spalator auto si operator si de toate
Razvan Popa: Eu șofer cu 3500 net nu găsesc de 1 an. Mi s-a cerut 6000, așa că prefer să mai aștept. Eu cred că schimb strategia: mă angajez la stat, iau 5000, nu produc nimic și nu am niciun stres.

error: Content is protected !!