Cluj. Andrei Tiganas: „Pentru motociclistul care l-a pugilat pe Mircea Badea. Dacă vii pe la Cluj și nu găsești cazare poți să dormi la mine. Pachet all inclusive 2 săptămâni”:

Updated on februarie 4, 2019 Mircea Badea a fost bătut în 5 secunde, sâmbătă, de motociclistul Tedi Emi. Duminică seara Mircea Badeaa revenit la TV fără urme evidente după bătaia primită.

Cu ajutorul machiajului, Mircea Badea și-a ascuns urmele lăsate de meciul de sâmbătă. Realizatorul tv a fost foarte zâmbitor și pus pe glume, duminică (3 februarie), la emisiunea „Sinteza Zilei”. În timpul unor discuții despre refuzul președintelui Klaus Iohannis de a numi propunerile făcute de premierul Viorica Dăncilă pentru ministerele Dezvoltării și Transporturilor, Mircea Badea a spus: „Eu m-am lovit la cap în weekend și poate nu mai înțeleg eu bine”, potrivit Click.

Cluj. Andrei Tiganas: „Pentru motociclistul care l-a pugilat pe Mircea Badea. Dacă vii pe la Cluj și nu găsești cazare poți să dormi la mine. Pachet all inclusive 2 săptămâni”: 1

Andrei Tiganas din Cluj i-a făcut o ofertă motociclistului care l-a bătut pe Mircea Badea. „Pentru motociclistul care l-a pugilat pe Mircea.
Dacă vii pe la Cluj și nu găsești cazare poți să dormi la mine.

Pachet all inclusive 2 săptămâni: casă, masă, transport + loc de parcare la motocicletă primit cu autorizație de la Primărie!”

error: Content is protected !!