Video Cluj. Adrian Dohotaru: „Am propus Primăriei, proprietarilor din Sopor și celorlalți cetățeni interesați de dezvoltarea noului cartier necesitatea amenajării celui mai mare parc din Cluj. Parcul Est poate …”

Updated on februarie 1, 2019 Deputatul independent de Cluj, Adrian Dohotaru, anunță că a propus Primăriei amenajarea celui mai mare parc din oraș.

Adrian Dohotaru a scris pe Facebook: „Am propus Primăriei, proprietarilor din Sopor și celorlalți cetățeni interesați de dezvoltarea noului cartier necesitatea amenajării celui mai mare parc din Cluj.
Video Cluj. Adrian Dohotaru: „Am propus Primăriei, proprietarilor din Sopor și celorlalți cetățeni interesați de dezvoltarea noului cartier necesitatea amenajării celui mai mare parc din Cluj. Parcul Est poate ...” 1
(foto arhiva)

Parcul Est poate deservi nu doar celor câteva zeci de mii de oameni care se vor muta în Sopor, ci și clujenilor din estul orașului, din Gheorgheni, Între Lacuri, Mărăști, Someșeni, Apahida etc. lipsiți de spații publice verzi de anvergură.

Miza concursului de proiecte pentru viitorul cartier Sopor este cum facem funcțiuni publice pe terenuri private, ca să stopăm haosul urbanistic din Clujul ultimilor ani, unde Primăria are principala responsabilitate pentru planificarea ineficientă.

Să avem școli, drumuri și trotuare, alei cicliste și coridoare pietonale, creșe, centre comunitare, locuințe sociale și locuri de joacă. Deci cum putem conviețui mai bine, cum putem avea relații mai ok de vecinătate, nu să ne retragem în cutiuța noastră privată.

Vezi aici Video:

O contribuție majoră în acest sens la nivel local este Parcul Est, așa cum la nivel național mă lupt să avem o nouă Lege a Spațiiilor Verzi care să le protejeze mai bine.”

error: Content is protected !!