Bucureștiul NU promovează Clujul la Euro 2020. Gică Popescu susține Maramureșul. „Gică Popescu a fost unul dintre cei care au susținut Maramureșul pentru a fi inclus în acest pachet de promovare. Maramureșul va oferi …”

Updated on februarie 1, 2019 Clujul este din nou ignorat de București. După ce nu a fost inclus în video-ul de prezentare a României pentru 2019, Bucureștiul nu recomandă Clujul ca destinație suporterilor ce vin la Euro 2020. Gică Popescu a ales să susțină Maramureșul.

”Este o mare oportunitate pentru Maramureș să se regăsească între cele șapte județe care vor fi prezentate ca destinații turistice pentru cei care vor fi în România în timpul campionatului de fotbal din 2020 și mă bucur că Gică Popescu a fost unul dintre cei care au susținut Maramureșul pentru a fi inclus în acest pachet de promovare.

Bucureștiul NU promovează Clujul la Euro 2020. Gică Popescu susține Maramureșul. „Gică Popescu a fost unul dintre cei care au susținut Maramureșul pentru a fi inclus în acest pachet de promovare. Maramureșul va oferi ...” 1

Maramureșul va oferi pachete turistice de două, trei sau patru zile, în funcție de perioada aleasă de turiști”, a declarat vicepreședintele CJ Maramureș, Ioan Doru Dăncuș, citat de maramedia.ro.

Șapte zone din România vor fi promovate ca destinații turistice în cadrul Euro 2020, însă printre ele nu se regăsește Clujul. Acestea sunt Sibiu, Constanţa – litoralul Mării Negre, Tulcea – Delta Dunării, Prahova – Sinaia, Braşov, Mureş – Sighişoara, Suceava – Bucovina și Maramureș, anunță Ziua de Cluj.

Federația Română de Fotbal (FRF) a marcat faptul că mai sunt 500 de zile până când Euro 2020 va ajunge la București. Cu acest prilej, s-a lansat și campania de informare pentru recrutarea voluntarilor necesari la turneul final, în jur de 1.000.

error: Content is protected !!