Din Cluj. Felicitări! Teodora Meluţă,  declarată cea mai bună jucătoare de fotbal din România. „Eu sunt şi singura fată la părinţi, mai am doi fraţi şi cand mergeam în parc toţi ne jucam fotbal. Aşa a început şi …”

Updated on ianuarie 31, 2019 O jucătoare de la “U” Olimpia Cluj a fost declarată cea mai bună fotbalistă din România, anunță Observator Tv. Pe viitor, Teodora visează să ajungă la una dintre marile echipe ale Europei.

Teodora Meluţă, fotbalistă “U” Olimpia Cluj: „Eu sunt şi singura fată la părinţi, mai am doi fraţi şi cand mergeam în parc toţi ne jucam fotbal. Aşa a început şi dragostea mea pentru fotbal”.

Din Cluj. Felicitări! Teodora Meluţă,  declarată cea mai bună jucătoare de fotbal din România. „Eu sunt şi singura fată la părinţi, mai am doi fraţi şi cand mergeam în parc toţi ne jucam fotbal. Aşa a început şi ...” 1

Iar de atunci, cu paşi mici, a început să scrie istorie într-un sport, până nu demult, al bărbaţilor. Şase ani a jucat doar alături de ei pe teren, pentru ca, într-un final, să ajungă la o echipă din fotbalul feminin.

Teodora Meluţă, fotbalistă “U” Olimpia Cluj: „Mi-a fost greu la inceput dacă mă gândeam că nu o să îi mai văd pe băieţi, dar trebuia să mă gândesc şi la viitorul meu şi trebuia să fac pasul ăsta. Mi-a plăcut foarte mult şi aş da timpul înapoi să mai joc cu băieţii. La inceput le era ciudat, fetele sunt mai fragile ca băieţii, le-a fost mai greu, dar cu timpul ne-am obişnuit”.

După multă muncă în aer liber, prin călduri toropitoare ori prin ger, Teodora a câştigat patru campionate şi o Cupă a României. Este fundaş central şi a ajuns să fie desemnată cea mai bună fotbalistă a ţării.

Teodora Meluţă, fotbalistă “U” Olimpia Cluj: „În primul rând pe mine mă motivează şi mai mult acest lucru şi mă bucură foarte mult mă face să lucrez şi mai mult pentru a-mi atinge celelalte ţeluri”.

Ioana Bortan, antrenor: „Sincer nu a fost o surpriză pentru mine, mă aşteptam, a demonsrtat asta şi la echipa de club şi la echipa naţională”.

Şi pentru că vorbim despre un sport de echipă, rezultatele nu ar fi posibile fără colegele din teren.

error: Content is protected !!