Cluj. Alpinistul Zsolt Torok, despre drumul spre stațiunea de schi Băișoara: „Imaginați-va ca băgați mașina in cocina cu porci si va deplasați cu viteza a întâi-a asta in timp ce kilometri țineți ambreiajul pentru ca si cu viteza a întâi-a este nociv pentru mașina din groapă in groapa in mocirla. După câțiva kilometri …”

Updated on ianuarie 29, 2019 Alpinistul Zsolt Torok a încercat astăzi să meargă spre stațiunea de schi Băișoara, din Cluj. Nu a reușit din cauza drumului distrus. A renunțat și s-a întors acasă, la Arad.

Pe Facebook, Zsolt Torok: „Horror ,horroristic,horroristico -fantastic…
Cum ajungi sau cum nu ajungi la antrenamente .

Cluj. Alpinistul Zsolt Torok, despre drumul spre stațiunea de schi Băișoara: „Imaginați-va ca băgați mașina in cocina cu porci si va deplasați cu viteza a întâi-a asta in timp ce kilometri țineți ambreiajul pentru ca si cu viteza a întâi-a este nociv pentru mașina din groapă in groapa in mocirla. După câțiva kilometri ...” 1

Am plecat de la Arad sa ma antrenez in zona vestitei statiuni de schi Băișoara Cluj.
Mi s-a spus ca drumul e rau insa pot imagina drum rau fiind unul care iese de pe principala are niste gropi,sau este peticit.

Nu va puteti imagina cum arata drumul de acces catre stațiunea montană Băișoara dar incerc sa va descriu ca nu cumva sa mergeti pe acolo.

Imaginativa ca bagati masina in cocina cu porci si va deplasati cu viteza a intai-a asta in timp ce kilometi tineti ambreiajul pentru ca si cu viteza a intai-a este nociv pentru mașina din groapă in groapa in mocirla.

Dupa cativa kilometri am renunțat si m am întors la Arad.
Nu am cuvinte sa descriu in ce hal ma simt ,adica ultimul om batjocorit violat terminat.Imi rup masina sa ajung la o stațiune.Dumnezeule.

Sa nu cumva incercati sa va apropiati de Băișoara in urmatorii ani si fiti precauti si daca va aparea in presa ca drumul a ajuns practicabil.
Daca aveam senilata imi era mila si de bun simt nici cu masina de firma nici inchiriata nu m as duce pe acolo”.

error: Content is protected !!