Cluj. Daniel Funeriu: „Adică noh, eu sunt mândru că am scos rapid țara din criză şi că l-am avut premier pe Emil Boc. Şi că am dat o lege lăudată de Comisia Europeană. Şi că am fost lăudat în …”

Updated on ianuarie 28, 2019 În ultimul timp se fac tot felul de comparații între premierul Emil Boc și Viorica Dăncilă. Cum a rezolvat Emil Boc o criză venită internațional și cum a băgat țara în criză Viorica Dăncilă, cea care nu reușește măcar să citească ce i-au scris consilierii pe hârtie. Un susținător al lui Emil Boc este fostul ministru al Educației, Daniel Funeriu.

Și europarlamentarul Siegfried Mureșan spune că îi este rușini cu Viorica. ”Da, doamna Dăncilă. Ne este rușine. Ne este rușine de modul în care reprezentați România în lume” a spus europarlamentarul potrivit Stirile Pro Tv.

Cluj. Daniel Funeriu: „Adică noh, eu sunt mândru că am scos rapid țara din criză şi că l-am avut premier pe Emil Boc. Şi că am dat o lege lăudată de Comisia Europeană. Şi că am fost lăudat în ...” 1

Pe Facebook, fostul ministru al Educației, Daniel Funeriu, a scris: „Mulți prieteni m-au mustrat că în emisiunea de la Digi, prima la o televiziune centrală după 2014 (am mai făcut una la Timişoara cu Stelu Iordache în 2017) nu am atacat şi înjurat foşti colegi de guvernare ca să par reciclabil.

Vreau să fie clar: eu nu îmi tranzacționez loialități în funcție de eventuale interese. Am fost parte dintr-o epocă politică în care s-au întâmplat foarte multe lucruri bune precum şi câteva mai puțin bune, şi îmi asum acest lucru.

Adică noh, eu sunt mândru că am scos rapid țara din criză şi că l-am avut premier pe Emil Boc. Şi că am dat o lege lăudată de Comisia Europeană. Şi că am fost lăudat în MCV pentru realizările anticorupție din educație. Şi multe altele. Cine vrea alături caractere mici să sune la alt număr, nu la al meu”.

error: Content is protected !!