Foto Cluj. Primarul Emil Boc: „La mulți ani, Florin Piersic! Puteați să fiți oriunde la Hollywood, dar sunteți al nostru, al românilor și ne onorează. Iar o frază care mi-a rămas în minte a fost cea a maestrului Radu Beligan:”

Updated on ianuarie 27, 2019 Primăria Cluj l-a sărbătorit cum se cuvine pe Florin Piersic, cu o petrecere la cinematograful care-i poartă numele. Acesta a împlinit astăzi 83 de ani.

Emil Boc, primar Cluj-Napoca, citat de Stirile Pro Tv.: “Puteați să fiți oriunde la Hollywood, dar sunteți al nostru, al românilor și ne onorează. Iar o frază care mi-a rămas în minte a fost cea a maestrului Radu Beligan: “Este cel mai frumos cadou pe care l-a dăruit Dumnezeu poporului român”.

Foto Cluj. Primarul Emil Boc: „La mulți ani, Florin Piersic! Puteați să fiți oriunde la Hollywood, dar sunteți al nostru, al românilor și ne onorează. Iar o frază care mi-a rămas în minte a fost cea a maestrului Radu Beligan:” 1 Foto Cluj. Primarul Emil Boc: „La mulți ani, Florin Piersic! Puteați să fiți oriunde la Hollywood, dar sunteți al nostru, al românilor și ne onorează. Iar o frază care mi-a rămas în minte a fost cea a maestrului Radu Beligan:” 2

Pe Facebook, primarul Emil Boc a postat mai multe fotografii de la petrecere, însoțite de următorul mesaj: „Florin Piersic, adevărat titan al filmului și teatrului românesc, sărbătorit la Cluj-Napoca!

La mulți ani, Florin Piersic!

Foto Cluj. Primarul Emil Boc: „La mulți ani, Florin Piersic! Puteați să fiți oriunde la Hollywood, dar sunteți al nostru, al românilor și ne onorează. Iar o frază care mi-a rămas în minte a fost cea a maestrului Radu Beligan:” 3 Foto Cluj. Primarul Emil Boc: „La mulți ani, Florin Piersic! Puteați să fiți oriunde la Hollywood, dar sunteți al nostru, al românilor și ne onorează. Iar o frază care mi-a rămas în minte a fost cea a maestrului Radu Beligan:” 4

Florin Piersic, marele artist de teatru și film, împlinește astăzi frumoasa vârstă de 83 de ani. Acesta a fost sărbătorit de către clujeni și prieteni la cinematograful care îi poartă numele, printr-un spectacol inedit.

Foto Cluj. Primarul Emil Boc: „La mulți ani, Florin Piersic! Puteați să fiți oriunde la Hollywood, dar sunteți al nostru, al românilor și ne onorează. Iar o frază care mi-a rămas în minte a fost cea a maestrului Radu Beligan:” 5 Foto Cluj. Primarul Emil Boc: „La mulți ani, Florin Piersic! Puteați să fiți oriunde la Hollywood, dar sunteți al nostru, al românilor și ne onorează. Iar o frază care mi-a rămas în minte a fost cea a maestrului Radu Beligan:” 6 Foto Cluj. Primarul Emil Boc: „La mulți ani, Florin Piersic! Puteați să fiți oriunde la Hollywood, dar sunteți al nostru, al românilor și ne onorează. Iar o frază care mi-a rămas în minte a fost cea a maestrului Radu Beligan:” 7 Foto Cluj. Primarul Emil Boc: „La mulți ani, Florin Piersic! Puteați să fiți oriunde la Hollywood, dar sunteți al nostru, al românilor și ne onorează. Iar o frază care mi-a rămas în minte a fost cea a maestrului Radu Beligan:” 8

Proiect organizat de Primăria municipiului Cluj-Napoca în parteneriat cu Cinema Florin Piersic”.

error: Content is protected !!