Foto Cluj. La Mulți Ani, Florin Piersic! Petrecere la Cluj pentru actor. Florin Piersic: „Din întâmplare ţărane, am luat o unguroaică că n-am ştiut că vorbea româna aşa bine. Că de vedeam că stâlceşte româna îi ziceam du-te acolo cu Cioloș, că e de acolo de la ea Cioloș, din Sălaj. Dar el e căsătorit cu o franţuzoaică, bună de nu e adevărat. Şi nevasta lui Iohannis, Carmen. Ai văzut-o în minijup? Abia aştept să …”

Updated on ianuarie 27, 2019 Florin Piersic a sărbătorit împlinirea celor 83 de ani la Cluj, la cinematograful care-i poartă numele. Primăria i-a organizat o petrecere la care au fost prezenți peste 1,000 de persoane.

El şi-a sărbătorit ziua de naştere aşa cum obişnuieşte de ani buni, în mijlocul celor care îl iubesc. Florin Piersic a fost întâmpinat sâmbătă seară de fani în cinematograful care îi poartă numele. Acolo a fost organizat un spectacol în cinstea sa.Florin Piersic a fost primit cu mare căldură de aproape 1000 de persoane, care s-au adunat pentru a-i ura “La mulţi ani!”, potrivit Stirile Pro Tv.

Foto Cluj. La Mulți Ani, Florin Piersic! Petrecere la Cluj pentru actor. Florin Piersic: „Din întâmplare ţărane, am luat o unguroaică că n-am ştiut că vorbea româna aşa bine. Că de vedeam că stâlceşte româna îi ziceam du-te acolo cu Cioloș, că e de acolo de la ea Cioloș, din Sălaj. Dar el e căsătorit cu o franţuzoaică, bună de nu e adevărat. Şi nevasta lui Iohannis, Carmen. Ai văzut-o în minijup? Abia aştept să ...” 1

Reporter: Cum vă simțiți?
Florin Piersic: Ca de 22 de ani. Extraordinar. Îmi pare rău de un singur lucru, că n-am 38 și am 83. Nu sunt emoționat, mă gândesc doar cum am să urc scările.”

Spectacolul a început cu un documentar biografic. La eveniment a participat şi primarul orașului.

Foto Cluj. La Mulți Ani, Florin Piersic! Petrecere la Cluj pentru actor. Florin Piersic: „Din întâmplare ţărane, am luat o unguroaică că n-am ştiut că vorbea româna aşa bine. Că de vedeam că stâlceşte româna îi ziceam du-te acolo cu Cioloș, că e de acolo de la ea Cioloș, din Sălaj. Dar el e căsătorit cu o franţuzoaică, bună de nu e adevărat. Şi nevasta lui Iohannis, Carmen. Ai văzut-o în minijup? Abia aştept să ...” 2

Emil Boc, primar Cluj-Napoca: “Puteați să fiți oriunde la Hollywood, dar sunteți al nostru, al românilor și ne onorează. Iar o frază care mi-a rămas în minte a fost cea a maestrului Radu Beligan: “Este cel mai frumos cadou pe care l-a dăruit Dumnezeu poporului român”.

Foto Cluj. La Mulți Ani, Florin Piersic! Petrecere la Cluj pentru actor. Florin Piersic: „Din întâmplare ţărane, am luat o unguroaică că n-am ştiut că vorbea româna aşa bine. Că de vedeam că stâlceşte româna îi ziceam du-te acolo cu Cioloș, că e de acolo de la ea Cioloș, din Sălaj. Dar el e căsătorit cu o franţuzoaică, bună de nu e adevărat. Şi nevasta lui Iohannis, Carmen. Ai văzut-o în minijup? Abia aştept să ...” 3

După spectacol, Florin Piersic a dat startul petrecerii. Apoi și-a amuzat oaspeții cu povești savuroase.

Florin Piersic: “Din întâmplare ţărane, am luat o unguroaică că n-am ştiut că vorbea româna aşa bine. Că de vedeam că stâlceşte româna îi ziceam du-te acolo cu Cioloș, că e de acolo de la ea Cioloș, din Sălaj.

Dar el e căsătorit cu o franţuzoaică, bună de nu e adevărat. Şi nevasta lui Iohannis, Carmen. Ai văzut-o în minijup? Abia aştept să o văd, mă doare capul numai când mă uit.”

Florin Piersic a vorbit cu fiecare dintre „invitaţii speciali” din primul rând, povestind amintiri cu ei, transmiţându-le diferite mesaje şi chiar făcând glume pe seama lor.

„Mă bucur că ai avut ideea excepţională să-l aduci pe Oreste aici, pe care-l cunosc de când era pereche cu Badea”, i-a spus Piersic lui Rareş Bogdan, potrivit Adevarul.

„Erai pereche cu Badea, dar atunci eraţi bine, eraţi formidabili şi m-aţi invitat la nişte emisiuni. Atunci mi-am dat seama că sunt mai deştept decât voi.”, a spus îndrăgitul actor şi a adăugat, zâmbind: „Mă joc, bineînţeles, cu voi”. „Dar te ţin minte de atunci atât de bine şi de te urmăresc cum îl urmăresc şi pe duşmanul tău, dar datorită mie aş dori foarte tare să vă împăcaţi”, i-a transmis actorul.

Rares Bogdan: „Harap Alb la 83 de ani. Cel mai iubit roman in viata a fost sarbatorit azi noapte la Cluj-Napoca. Te iubim, Florin Piersic. Pur si simplu, Florinnnnnnnnnn Piersiccccccccc! Ma inclin”.
Foto Cluj. La Mulți Ani, Florin Piersic! Petrecere la Cluj pentru actor. Florin Piersic: „Din întâmplare ţărane, am luat o unguroaică că n-am ştiut că vorbea româna aşa bine. Că de vedeam că stâlceşte româna îi ziceam du-te acolo cu Cioloș, că e de acolo de la ea Cioloș, din Sălaj. Dar el e căsătorit cu o franţuzoaică, bună de nu e adevărat. Şi nevasta lui Iohannis, Carmen. Ai văzut-o în minijup? Abia aştept să ...” 4 Foto Cluj. La Mulți Ani, Florin Piersic! Petrecere la Cluj pentru actor. Florin Piersic: „Din întâmplare ţărane, am luat o unguroaică că n-am ştiut că vorbea româna aşa bine. Că de vedeam că stâlceşte româna îi ziceam du-te acolo cu Cioloș, că e de acolo de la ea Cioloș, din Sălaj. Dar el e căsătorit cu o franţuzoaică, bună de nu e adevărat. Şi nevasta lui Iohannis, Carmen. Ai văzut-o în minijup? Abia aştept să ...” 5 Foto Cluj. La Mulți Ani, Florin Piersic! Petrecere la Cluj pentru actor. Florin Piersic: „Din întâmplare ţărane, am luat o unguroaică că n-am ştiut că vorbea româna aşa bine. Că de vedeam că stâlceşte româna îi ziceam du-te acolo cu Cioloș, că e de acolo de la ea Cioloș, din Sălaj. Dar el e căsătorit cu o franţuzoaică, bună de nu e adevărat. Şi nevasta lui Iohannis, Carmen. Ai văzut-o în minijup? Abia aştept să ...” 6

Oreste: „La mulți ani frumoși Florin Piersic, tu ai toate cuvintele, noi putem doar sa te iubim enorm, in tăcere!”

error: Content is protected !!