Cluj. Radu Hossu: „Ce se mai citește prin România … salvatorii patriei rămân încă odată Clujenii! Constituția României. Totuși, între ceva practic, cum ar fi “biblia unei țări” și o telenovelă, telenovela înfârnge. Înfrânge iluziile mele. A nu se lua ca o….”

Updated on ianuarie 21, 2019 Librăria online Libris.ro a făcut publice statisticile vânzărilor pe anul 2018. Astfel, Bucureşti, cu 313.517 cărţi, Braşov, cu 130.873 şi Cluj cu 83.488 sunt judeţele în care s-au comandat cele mai multe cărţi prin Libris.ro în 2018.

Cele mai vândute titluri în aceste judeţe au fost „Străinul de lângă mine” de Irina Binder în Bucureşti, „Orbi” de Petronela Rotar în Braşov şi „Constituţia României”, în Cluj, informează adevarul.ro.

Cluj. Radu Hossu: „Ce se mai citește prin România ... salvatorii patriei rămân încă odată Clujenii! Constituția României. Totuși, între ceva practic, cum ar fi "biblia unei țări" și o telenovelă, telenovela înfârnge. Înfrânge iluziile mele. A nu se lua ca o....” 1

Pe Facebook, Radu Hossu a scris: „Ce se mai citește prin România. O telenovelă e pe primul loc (no offence to the author), pe locul doi probabil ceva bun (n-am citit, dar i got a feeling) by Petronela. Dar salvatorii patriei rămân încă odată Clujenii! Constituția României.

Totuși, între ceva practic, cum ar fi “biblia unei țări” și o telenovelă, telenovela înfârnge. Înfrânge iluziile mele.

A nu se lua ca o critică de către nimeni, căci sunt doar păreri la ceas (prea) târziu de seara.”

Beletristică, Dezvoltare personală şi Cărţi pentru copii sunt cele mai populare categorii de carte pe Libris.ro, alături de Manuale şi carte şcolară, în aproape toate judeţele ţării.

error: Content is protected !!