Cluj. Florin Piersic, replică pentru cei care l-au criticat pentru sărbătoarea de ziua lui. „Nu ratati nici o ocazie sa aruncati cu noroi… Va folositi de mine, de ziua mea, ca sa va manifestati antipatiile politice?! … Tot ce se va intampla in ziua de 26 seara, la 18.30, este ca…”

Updated on ianuarie 20, 2019 Primăria Cluj a decis să-l onoreze cu eveniment pe Florin Piersic, cu ocazia împlinirii vârstei de 83 de ani. Pentru eveniment a cerut de la Consiliul Local 130.000 de lei, bani folosiți pentru onorariul, transportul, cazarea și masa artiștilor invitați (100.0000 de lei), sonorizare și lumini (5.000 de lei) și recepție (25.000 de lei).

Suma nu a fost pe placul tuturor astfel că au început să-l atace pe actorul Florin Piersic. Acesta le-a răspuns pe Facebook.

“Stau si ma intreb de ce s-a schimbat lumea atat de in rau… Aflu din ziare ca mi se pregateste de catre primaria Cluj o sarbatorire la 83, de 28000 euro, sau de 130000 lei., “bani publici”. Nu se mai satura ziarele de stiri “de senzatie”.

Cluj. Florin Piersic, replică pentru cei care l-au criticat pentru sărbătoarea de ziua lui. „Nu ratati nici o ocazie sa aruncati cu noroi... Va folositi de mine, de ziua mea, ca sa va manifestati antipatiile politice?! ... Tot ce se va intampla in ziua de 26 seara, la 18.30, este ca...” 1

Domnilor ziaristi, ori nu sunteti corect informati, ori sunteti rauvoitori si manipulati ordinar cititorii. Tot ce se va intampla in ziua de 26 seara, la 18.30, este ca ma voi intalni cu cativa prieteni la Cinematograful “Florin Piersic”.

La aceasta intalnire, fiind intrare libera, poate veni oricine are bucuria sa ne intalnim, sa povestim. Nu ratati nici o ocazie sa aruncati cu noroi… Va folositi de mine, de ziua mea, ca sa va manifestati antipatiile politice?!Ce pacat!”, a scris Florin Piersic, pe Facebook, potrivit Mediafax.

La spectacolul intitulat „Pe cărările vieţii… cu Florin Piersic” au fost deja rezervate toate cele peste 700 de locuri din sală. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 26 ianuarie 2019, la Cinematograful „Florin Piersic”, începând cu ora 18:30.

error: Content is protected !!