Cluj. Este corect? Daniel Mihis: „La Oncologia din Cluj, de exemplu, spațiul alocat unui bolnav este de 3,37 mp. În cazul recursului compensatoriu, acesta se aplica deținuților care sunt ”cazați” într-un spațiu mai mic sau egal cu 4 mp…statul este obligat sa despăgubească infractorul din banii contribuabililor, evident. Recursul compensatoriu se aplica pana în anul…”

Updated on ianuarie 14, 2019 Politicienii corupți de la conducerea țării, susținuți prin vot de milioane de români, dau bani pușcăriașilor și nici un leu victimelor. Mai mult, se plâng de condițiile grele în care sunt ținuți deținuții dar nu se uită un minut la situația bolnavilor din spitalele de stat.

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) a anunțat luni că numărul infractorilor eliberați din închisori în baza legii recursului compensatoriu se ridică la 14.402, mai mult de 700 dintre aceștia întorcându-se deja după gratii. Agresiunile sexuale, violurile și tentativele de viol, se află în topul infracțiunilor comise de deținuții eliberați din penitenciar în baza recursului compensatoriu, după cum rezultă de o statistică realizată de G4Media.ro. 

Cluj. Este corect? Daniel Mihis: „La Oncologia din Cluj, de exemplu, spațiul alocat unui bolnav este de 3,37 mp. În cazul recursului compensatoriu, acesta se aplica deținuților care sunt ''cazați'' într-un spațiu mai mic sau egal cu 4 mp...statul este obligat sa despăgubească infractorul din banii contribuabililor, evident. Recursul compensatoriu se aplica pana în anul...” 1

Daniel Mihis: „La Oncologia din Cluj, de exemplu, spatiul alocat unui bolnav este de 3,37 mp.
in cazul recursului compensatoriu, acesta se aplica detinutilor care sunt ”cazati” intr-un spatiu mai mic sau egal cu 4 mp.

Exceptand reducerea pedepsei cu aproape un sfert din perioada condamnarii, statul este obligat sa despagubeasca infractorul din banii contribuabilior, evident.

Recursul compensatoriu se aplica pana in 2022, iar de acesta vor beneficia toti criminalii, violatorii si talharii care au comis intre timp noi infractiuni. Deci inclusiv criminalul recidivist din Medias, cel din Borsa, violatorul din Satu Mare, cel din Oradea, cel din Iasi, cei din Vaslui, talharul din Timisoara, cel din Constanta, samd pana la cei peste 200 de infractori care au recidivat prin violenta, alaturi de cei peste 1000 cu infractiuni fara violenta.

Si va urma, sunt peste 12.000 de infractori pusi deja in libertate care vor recidiva mai devreme sau mai tarziu, rata de recidiva fiind intre 60-70%.

Cine le cere iertare miilor de victime? Cine le despagubeste?

Cine le cere iertare zecilor de mii de pacienti internati la ora actuala in conditii asemenatoare cu cele din inchisori? Cine-i despagubeste?

Sub legile grupului infractional psd/alde/udmr, infractorii de la firul ierbii au prins curaj si au constientizat ca justitia si organele de aplicare a legii au fost ciuntite – sunt mai tupeisti si violenti decat oricand: sfideaza si injura politistii, nu opresc la semnalele aferente, se trag mai nou zilnic focuri de arma pt. ca acestia sa poate fi opriti, in piete, in trafic si-n mijloacele de transport in comun sunt tot mai agasanti si periculosi.

Dar asta se intampla cand cel putin o treime din acest popor este format din infractori latenți, care la orice ora ar fi-n stare sa le ridice ode ciumatilor din fruntea guvernului si parlamentului care si-au gazat, batut  în cap si calcat in picioare minoritatea care s-a luptat pt. statul de drept, pt. libertate, pt. democratie, pt. o cale spre o viata macar decenta – aici, pe banii nostri, in locurile in care ne-am nascut si de unde unii paraziti autocrati ne vor alungati cu tot dinadinsul.

2019, republica infractorilor, tara in care celor dragi a ajuns sa le fie frica sa mai iasa dupa o anumita ora afara sau in aglomeratii, piete si gari.

(…)

Trist destin”

error: Content is protected !!