De ce nu și la Cluj? „Cum să nu îl iubești?” Laura Stefan: „Ma gândesc ce păcat e ca marea majoritate a evenimentelor legate de președinție sunt îngrămădite în București. Ce oportunitate pierduta de a arata ca România e mai mult decât capitala ei, de a da o șansă liderilor locali sa își promoveze orașele, locurile.Da, președinția e si despre…”

Updated on ianuarie 10, 2019 Clujul, orașul cu cea mai mare dezvoltare din România, este ignorat de politicienii de la București când vine vorba de preluarea președinției Consiliului Uniunii Europene. Cei mai importanți lideri ai Uniunii Europene vin în aceste zile la București. Nu se putea organiza o vizită și la Cluj, cu avionul faci 45 de minute. Să fie Clujul bun doar la plătit taxe?

Astăzi şi mâine, la Bucureşti au loc întâlniri oficiale şi evenimentele culturale dedicate acestui eveniment. Vor veni Jean Claude Juncker, preşedintele Comisiei, Antonio Tajani, preşedintele Parlamentului, şi Donald Tusk, preşedintele Consiliului European, informează Digi 24.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adelina (@adepanait) pe

Laura Stefan: „Ma gândesc ce păcat e ca marea majoritate a evenimentelor legate de președinție sunt îngrămădite în București. Ce oportunitate pierduta de a arata ca România e mai mult decât capitala ei, de a da o șansă liderilor locali sa își promoveze orașele, locurile.

Da, președinția e si despre PR, despre sansa de a demonta niste mituri despre romani. Dar, sigur, e mai important sa le dam in cap celor din local, daca se afla cumva ca sunt mai ok ca cei de la centru?!
De ce nu și la Cluj? „Cum să nu îl iubești?” Laura Stefan: „Ma gândesc ce păcat e ca marea majoritate a evenimentelor legate de președinție sunt îngrămădite în București. Ce oportunitate pierduta de a arata ca România e mai mult decât capitala ei, de a da o șansă liderilor locali sa își promoveze orașele, locurile.Da, președinția e si despre...” 1
(Iosif Miclaus Photographer: Cum sa nu il iubesti? <3)

Logistica deplasarilor pe sosele ar fi fost un cosmar – pentru ca nu avem drumuri…. – dar se poate zbura in multe locuri din tara asta. Am fi putut sa ne organizam, sa planificam, sa ne gandim. Am fi putut…intr-un alt context. Pacat”.

error: Content is protected !!