Cluj. Paul Axente: „Da frate asta e România, asta e Clujul. Îmi place! Ieri am încercat sa fiu “boss” si am zis ca nu dau 80 de lei pe zi pentru parcare si las mașina pe o stradă suficient de lată, dar fără parcări si cu multi alți boși parcați acolo (știu ei ceva). Într-un loc unde …”

Updated on ianuarie 6, 2019 Un șofer apreciază că Serviciul Ridicări şi Blocări Auto Cluj își face treaba chiar dacă a trebuit să plătească 500 de lei. A vrut să fie „boss” dar l-a costat.

Primăria Cluj încearcă noi metode pentru a descuraja mersul cu mașina personală. A introdus autobuze moderne iar în Centrul orașului a crescut ora de parcare la 7 lei. Primăria începe lucrările la 5 parking-uri supraterane în Cluj-Napoca, anunță Ziua de Cluj  (de pe străzile Primăverii 8, Primăverii 20, Mogoşoaia 7, Hasdeu, respectiv Avram Iancu) Alte 6 proiecte sunt în diverse faze de realizare a documentației.

Pe Facebook, Paul Axente a scris: „Îmi place la Cluj! Ieri am încercat sa fiu “boss” si am zis ca nu dau 80 de lei pe zi pentru parcare si las mașina pe o stradă suficient de lată, dar fără parcări si cu multi alți boși parcați acolo (știu ei ceva). Într-un loc unde semnul zice clar “Staționarea interzisă & Se ridica mașini”. Ce s-ar intampla!? Sa ne ridice pe toti 6? Fix pix!

Cluj. Paul Axente: „Da frate asta e România, asta e Clujul. Îmi place! Ieri am încercat sa fiu "boss" si am zis ca nu dau 80 de lei pe zi pentru parcare si las mașina pe o stradă suficient de lată, dar fără parcări si cu multi alți boși parcați acolo (știu ei ceva). Într-un loc unde ...” 1

Doua ore mai târziu si cu 500 de lei mai puțin în buzunar îmi ridic mașina de la Serviciul Ridicări şi Blocări Auto Cluj-Napoca adică parcarea celor care parchează de-am p…a-n Cluj 🙂
Happy New Year!

P.S. E foarte distractiv cum unii încercă sa înduplece poliția locală cu vorbe gen:
– “Am stat doar 10 minute!”
– “Dar pe ceilalți de ce nu-i ridicați.”
– “Asta e România!”

Da frate asta e România, asta e Clujul. Îmi place!”

error: Content is protected !!