Cluj. Ce a făcut primarul Emil Boc de Crăciun și ce va face de Revelion

Updated on decembrie 27, 2018 Primarul Emil Boc a vorbit la un post local de radio despre cum și-a petrecut Crăciunul. Acesta a spus că a rămas la Cluj, făcând doar o vizită scurtă acasă, la Răchițele.

„Aici la Cluj am fost. Am făcut o vizită scurtă la mama acasă, la Răchițele, să cântăm o colindă, așa cum este obiceiul satului.
Am fost aici la Cluj în principiu. A trecut cu bine. Nu au fost provocări foarte mari, zăpada sub control.
Cluj. Ce a făcut primarul Emil Boc de Crăciun și ce va face de Revelion 1

Am avut niște probleme cu deșeurile până la Crăciun pentru că pe de o parte au fost parcă mai mult ca în oricare an deșeuri adunate și aruncate de Crăciun, în sensul că oamenii și-au făcut curățenie, dar am avut și o problemă pe un anumit sector, însă, prin implicarea colegilor, inclusiv în seara de Crăciun, am ținut totul sub control”, a spus primarul la Realitatea FM.

El a vorbit și despre planurile de Revelion.
„O să fiu în centrul Clujului la cumpăna dintre ani”, a spus primarul.

Emil Boc a oferit și o serie de informații importante în privința focului de artificii din acest an.
„Spectacolul se desfășoară în Piața Unirii,  dar focul de artificii va avea loc în Piața Avram Iancu, la fel ca la 1 decembrie.  Fiind în reconstrucție biserica din Piața Unirii nu avem voie să organizăm focul de artificii pentru că nu am primit avizul de la ISU și pe bună dreptate. Cât timp se schimbă acoperișul la biserică nu ai posibilitatea să organizezi foc de artificii acolo.

Îi aștept pe clujeni în Piața Unirii cu începere de la ora 22.00, unde va cânta trupa Hora, la 22.50 va intra formația Cargo, iar la cumpăna dintre ani ne vom deplasa toți în piața Avram Iancu unde va avea loc focul de artificii, vom avea și 700 de șampanii și după focul de artificii spectacolul va continua în Piața Unirii cu Arpi & Zip band.”

error: Content is protected !!