Cluj. Codin Maticiuc, despre viața de noapte: „Orașele mister rămân: Cluj și Brașov. Frumoase, cu oameni frumoși, nivel economic peste media țării, restaurante de top (vezi Dapino Cluj, top 5 din țară), evenimente culturale, turiști mult peste media țării și viata de noapte zero. Ba, nu zero absolut. …Clujul n-avea ce sa strice la Bamboo, l-au închis direct….”

Updated on decembrie 23, 2018 Codin Maticiuc a participat la deschiderea unui club din Brașov ocazie cu care a făcut oa analiză a vieții de noapte din România. Despre Cluj …

Codin Maticiuc: „Brașovul are o șansă.
V-am mai spus ca mi-am propus să merg peste tot prin țară și sa vad toate locurile care țin de distracție.
Timișoara deocamdată e în top cu al său Epic. Cea mai mare surpriză rămâne însă Galațiul cu un nightlife de excepție: Teatris, UnionJack și Fratelli. Iași am auzit ca e ok, tot Fratelli domnește și acolo. Și la Constanța la fel. La Sibiu trebuie sa amintesc Liquid.

Orașele mister rămân: Cluj și Brașov. Frumoase, cu oameni frumoși, nivel economic peste media țării, restaurante de top (vezi Dapino Cluj, top 5 din țară), evenimente culturale, turiști mult peste media țării și viata de noapte zero. Ba, nu zero absolut. Dar de c…t. Brașovul a reușit să strice pana și brandul Vintage. Clujul n-avea ce sa strice la Bamboo, l-au închis direct.

Brașovul are o șansă!! Aseară s-a deschis un club. Mood!
Cluj. Codin Maticiuc, despre viața de noapte: „Orașele mister rămân: Cluj și Brașov. Frumoase, cu oameni frumoși, nivel economic peste media țării, restaurante de top (vezi Dapino Cluj, top 5 din țară), evenimente culturale, turiști mult peste media țării și viata de noapte zero. Ba, nu zero absolut. ...Clujul n-avea ce sa strice la Bamboo, l-au închis direct....” 1
Am fost și revin cu o analiză de plusuri și minusuri:
PLUS
– e făcut de profesioniști. De proprietarii casei Hirscher care înțeleg ca mai au și niște hoteluri tari prin Brașov. E ca și cum ar face la București un club Moni de la Casa di David. Garanția calității.

– locația. Este fix în piața Sfatului, mega turistic, o vila superba.
– numele ales este unul foarte bun.
– au Grey Goose în meniu
– lumea pe care am văzut-o la deschidere foarte bună. PR-ul își face treaba.

MINUS
– service-ul execrabil aseară. Ideea e ca asa a fost la TOATE deschiderile de club EVER. Se poate regla pe parcurs.

– nu se fumează în club. Asta am observat în toate orașele din provincie. Doar la București nu se respectă legea. Este un minus caci multă lume e afara la fumat. Alte cluburi au și variantă de vară.
– mai au o mica problema de flow dar se poate regla pe parcurs.

Concluzia e una: de aseară, Brașovul are o șansă!!

error: Content is protected !!