Cluj. Sabin Gherman: „Scenă, azi-dimineață, în spatele Pieței Mihai Viteazu: doamnă și domn și fetiță, la cumpărat de brazi. Lângă ei, o altă doamnă cu un băiețel, mai sărăcuți: “Hai să luăm două crenguțe că-s mai ieftine”. Drept pentru care fetița se agață de bradul mare, de lângă jeepul familiei, îl cheamă pe băiețel și i-l dăruiește. Domnul se miră o secundă, apoi…”

Updated on decembrie 21, 2018 De Crăciun oamenii sunt mai buni. Iar copiii și mai buni. Întâmplare din Piața Mihai Viteazu relatată de Sabin Gherman.

Sabin Gherman: „Scenă, azi-dimineață, în spatele Pieței Mihai Viteazu din Cluj: doamnă și domn și fetiță, la cumpărat de brazi. Lângă ei, o altă doamnă cu un băiețel, mai sărăcuți: “Hai să luăm două crenguțe că-s mai ieftine”.

Cluj. Sabin Gherman: „Scenă, azi-dimineață, în spatele Pieței Mihai Viteazu: doamnă și domn și fetiță, la cumpărat de brazi. Lângă ei, o altă doamnă cu un băiețel, mai sărăcuți: "Hai să luăm două crenguțe că-s mai ieftine". Drept pentru care fetița se agață de bradul mare, de lângă jeepul familiei, îl cheamă pe băiețel și i-l dăruiește. Domnul se miră o secundă, apoi...” 1

Drept pentru care fetița se agață de bradul mare, de lângă jeepul familiei, îl cheamă pe băiețel și i-l dăruiește. Domnul se miră o secundă, apoi își pupă fata și mai cumpără o plasă de globuri pentru doamna cu băiețel.

Parcă s-o scoborât Andersen în piața de brazi – dacă ascultăm de copii”

error: Content is protected !!