Cluj. Regizorul Tudor Giurgiu: „Mno, draga Europa FM, aici, la Cluj, oamenii cred in succes si vad intii motivele de bucurie…Aseara, pe la 21.00, ascultam stirile Europa FM, intr-un Uber de Cluj. Prima stire: “Doua vesti proaste de la Europeanul de handbal – am pierdut cu Ungaria si Cristina Neagu s-a accidentat” si a urmat apoi …”

Updated on decembrie 13, 2018 Regizorul Tudor Giurgiu remarcă negativismul din buletinele de știri. Oare ascultătorilor chiar le plac doar veștile proaste?

Pe Facebook, Tudor Giurgiu a scris: „Aseara, pe la 21.00, ascultam stirile Europa FM, intr-un Uber de Cluj. Prima stire: “Doua vesti proaste de la Europeanul de handbal – am pierdut cu Ungaria si Cristina Neagu s-a accidentat” si a urmat apoi intrarea in detalii.

Dupa o scurta tacere, soferul a reactionat: “De ce trebuie sa incepem musai stirile cu faptul ca avem vesti proaste? De ce nu s-a putut spune ca avem, in fapt, o veste buna si ca Romania e foarte aproape de calificarea in semifinale, chiar daca am pierdut cu Ungaria?” (ceea ce urma sa se confirme, dupa ora 22.00). Am inceput sa povestim despre obstinatia cu care vedem intii negru, despre nevoia de a fi catastrofici. Tristi. Amarîti.

M-am gindit imediat la faptul ca, pina deunazi, marii nostri campioni parca nici nu zimbeau sau nu se bucurau suficient precum vecini de-ai lor cu mai putine performante. Mno, draga Europa FM, aici, la Cluj, oamenii cred in succes si vad intii motivele de bucurie. Iar eu indraznesc sa cred (pfuuiii, am mai auzit asta pe undeva..) ca vom fi o echipa unita si buna, chiar fara Neagu.”

Cluj. Regizorul Tudor Giurgiu: „Mno, draga Europa FM, aici, la Cluj, oamenii cred in succes si vad intii motivele de bucurie...Aseara, pe la 21.00, ascultam stirile Europa FM, intr-un Uber de Cluj. Prima stire: “Doua vesti proaste de la Europeanul de handbal - am pierdut cu Ungaria si Cristina Neagu s-a accidentat” si a urmat apoi ...” 1

Nicoleta Alexandrescu, team managerul naționalei de handbal a României, pentru Digisport: „”Da, Cristina are ruptură a ligamentelor încrucișate. Staff-ul medical va lua o decizie, alături de Cristina și vom vedea ce se va întâmpla.

Cristina va rămâne alături de noi, este căpitanul echipei și e normal să rămână. Fetele vor lupta și prezența Cristinei este foarte importantă pentru fete. Accidentarea a fost un șoc. Fetele s-au adunat, au vorbit foarte mult aseară împreună cu Cristina, ceea ce e foarte bine. Azi e o zi de deplasare, va fi destul de multă agitație. Abia după prânz ne vom putea liniști puțin. Bazaliu va ajunge astăzi”

error: Content is protected !!