(Video) Cluj. S-au deschis alți 14 kilometri din Autostrada Transilvania … cu barieră! „În condițiile actuale (uneori bariera este pusă chiar și 15-20 de minute), ambuteiajele se vor întinde pe autostradă și ar putea crea serioase probleme de siguranță rutieră, așa cum …”

Updated on decembrie 12, 2018 Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a inaugurat miercuri 14 kilometri din Autostrada Transilvania, lotul Ogra – Iernut din porțiunea Câmpia Turzii – Ogra – Târgu-Mureș.

Tronsonul de 14 km de autostradă a fost inaugurat deşi nodul Iernut nu este gata. Autorităţile de infrastructură au găsit soluţia unui sens giratoriu temporar, care este însă construit fix în capătul autostrăzii, pe aliniament, la câțiva pași de trecerea (cu barieră) la nivel cu calea ferată, informează Ziua de Cluj. Conform organizației pentru infrastructură, această situaţie este periculoasă şi poate duce la accidente grave.

(Video) Cluj. S-au deschis alți 14 kilometri din Autostrada Transilvania ... cu barieră! „În condițiile actuale (uneori bariera este pusă chiar și 15-20 de minute), ambuteiajele se vor întinde pe autostradă și ar putea crea serioase probleme de siguranță rutieră, așa cum ...” 1

Asociația Pro Infrastructură: „Solicităm responsabililor CFR Infrastructura să urgenteze procedurile de reducere a timpilor de așteptare la barieră. În condițiile actuale (uneori bariera este pusă chiar și 15-20 de minute), ambuteiajele se vor întinde pe autostradă și ar putea crea serioase probleme de siguranță rutieră, așa cum am atras atenția de zeci de ori!”

Vezi aici Video de la inaugurare:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!