Cluj. Votezi? Târgul de Crăciun, între cele mai frumoase 20 din Europa

Updated on decembrie 4, 2018 Târgul de Crăciun din Cluj Napoca a fost inclus printre cele mai frumoase târguri de acest fel în 2018 de European Best Destinations, cel mai important site de destinații turistice din Europa, coordonat de o organizație a UE.

Despre Târgul de Crăciun din Cluj Napoca, European Best Destinations spune că este „o sărbătoare a familiei, a întregii familii extinse: copii, bunici, mătuşi, unchi, veri etc. De ce să vizitaţi Clujul în perioada Crăciunului?

Cluj. Votezi? Târgul de Crăciun, între cele mai frumoase 20 din Europa 1

Este unul dintre cele mai importante centre academice, culturale, industriale şi de afaceri din România, găzduieşte cea mai mare universitate din ţară (n. r. ca număr de studenţi), dar şi în 2015, oraşul a fost capitala Europeană a Tineretului, informează libertatea.ro.

„Târgul de Crăciun Cluj-Napoca este unul dintre cele 20 de târguri de Crăciun nominalizate în concursul European Best Christmas Market al European Best Destinations! Dacă vă e drag ce facem, susţineţi-ne cu un vot AICI. Milioane de mulţumiri, scriu organizatorii Târgului de Crăciun din Cluj pe Facebook.

Cluj. Votezi? Târgul de Crăciun, între cele mai frumoase 20 din Europa 2 Cluj. Votezi? Târgul de Crăciun, între cele mai frumoase 20 din Europa 3

European Best Destinations nominalizează în fiecare iarnă 20 de târguri de Crăciun într-un concurs numit ‘Cele mai frumoase pieţe europene de Crăciun’.

Anul trecut competiția a fost câștigată de de Zagreb, despre care European Best Destinations spune că are una dintre cele mai frumoase scene de Advent de pe continent.

error: Content is protected !!