(Foto) Cluj vs București. Autobuzele Otokar s-au defectat de la primele curse. Vitalie Cojocari: „Sunt probleme mari la noile autobuze turcoaz, marca Otokar, produse în Turcia. Iată ce am aflat: La unele autobuze nu se încălzește habitaclu, ceea ce i-a făcut pe unii șoferi să-mi spună: ”am degerat de frig”. La alte autobuze nu se încălzește …”

Updated on decembrie 2, 2018 România de la Cluj, autobuze Mercedes. România de la București, autobuze Otokar care s-au defectat la primele curse. Șoferii din București se plâng: ba că nu pornesc motoarele, ba că îngheaţă de frig în cabine, ba că autobuzele noi nu respectă comenzile.

Ghinion a avut şi un şofer de pe linia 302, duminică 2 decembrie: minute în şir s-a chinuit să închidă uşa cabinei sale ca să plece din staţie. Când în sfârşit s-a închis, uşa nu mai voia să se deschidă. Blocat înăuntru, şoferul a pornit la drum, potrivit Digi 24.

Vitalie Cojocari: „Sunt probleme mari la noile autobuze turcoaz, marca Otokar, produse în Turcia și care au ieșit pe traseu prima dată, sâmbătă, pe 1 decembrie, din cele 30 de autobuze, 9-10 sunt cu defecte majore, spun sursele mele. Iar aceste defecte au fost descoperite de șoferi chiar pe traseu.

(Foto) Cluj vs București. Autobuzele Otokar s-au defectat de la primele curse. Vitalie Cojocari: „Sunt probleme mari la noile autobuze turcoaz, marca Otokar, produse în Turcia. Iată ce am aflat: La unele autobuze nu se încălzește habitaclu, ceea ce i-a făcut pe unii șoferi să-mi spună: ”am degerat de frig”. La alte autobuze nu se încălzește ...” 1 (Foto) Cluj vs București. Autobuzele Otokar s-au defectat de la primele curse. Vitalie Cojocari: „Sunt probleme mari la noile autobuze turcoaz, marca Otokar, produse în Turcia. Iată ce am aflat: La unele autobuze nu se încălzește habitaclu, ceea ce i-a făcut pe unii șoferi să-mi spună: ”am degerat de frig”. La alte autobuze nu se încălzește ...” 2

Iată ce am aflat.
La unele autobuze nu se încălzește habitaclu, ceea ce i-a făcut pe unii șoferi să-mi spună: ”am degerat de frig”.
La alte autobuze nu se încălzește salonul, ceea ce reprezintă o problemă gravă pentru călători.
Un alt șofer a fost nevoit să se întoarcă la bază după ce a auzit lovituri puternice la motor.

Un alt autobuz a avut o problemă la Contactul General. Din ce mi s-a explicat, este vorba de acel contact care face legătura între toate sistemele electrice fără de care autobuzul nu poate porni.

Surse din conducerea STB mi-au confirmat o parte din defecțiuni și susțin că au fost chemați deja cei de la Otokar care se ocupă de rezolvarea lor.

sursa pozelor: Andrei-Vlad Rizea”

Valer Ciobanescu: „SĂ VĂ DAȚI DEMISIA….!!Duamna Firea, primar general al Capitalei Europene București, va zic.!

Vă transmite un conducător de autobuz din transportul în comun, cu o vechime de 25 de ani și o experiență pe măsura, totodată în calitate de președinte al Sindicatului Șoferilor din RATB.

(Foto) Cluj vs București. Autobuzele Otokar s-au defectat de la primele curse. Vitalie Cojocari: „Sunt probleme mari la noile autobuze turcoaz, marca Otokar, produse în Turcia. Iată ce am aflat: La unele autobuze nu se încălzește habitaclu, ceea ce i-a făcut pe unii șoferi să-mi spună: ”am degerat de frig”. La alte autobuze nu se încălzește ...” 3 (Foto) Cluj vs București. Autobuzele Otokar s-au defectat de la primele curse. Vitalie Cojocari: „Sunt probleme mari la noile autobuze turcoaz, marca Otokar, produse în Turcia. Iată ce am aflat: La unele autobuze nu se încălzește habitaclu, ceea ce i-a făcut pe unii șoferi să-mi spună: ”am degerat de frig”. La alte autobuze nu se încălzește ...” 4 (Foto) Cluj vs București. Autobuzele Otokar s-au defectat de la primele curse. Vitalie Cojocari: „Sunt probleme mari la noile autobuze turcoaz, marca Otokar, produse în Turcia. Iată ce am aflat: La unele autobuze nu se încălzește habitaclu, ceea ce i-a făcut pe unii șoferi să-mi spună: ”am degerat de frig”. La alte autobuze nu se încălzește ...” 5

Ce ne doresc și ne transmit nouă călătorii din București, să vă dea Dumnezeu dv. duamna Firea, că noi conducătorii auto suntem în prima linie și noi vă transportam publicul călător în așa zisa siguranța și transportul civilizat pe care nici în ziua de astăzi nu l-ați rezolvat, așa cum ați promis în campania electorală, că veți face revoluție în transportul în comun. O fi revoluție, nu o fi, cert este faptul că sunteți incapabilă să gestionați, nu un transport în comun, ci tot Bucureștiul cu toate problemele ce se așteaptă rezolvate de peste 2 ani și jumătate de mandat, nu mai vorbim de mandatul altora dinainte.

Vreau să vă mai transmit ceva.
Ați achiziționat autobuzele Otokar, cea mai proastă achiziție făcută vreodată de vreun primar, pot spune din orașele țării. Înainte să semnați contractul, ați avut specialiștii politici și slugile sindicale de lângă dv.? Da, acele slugi care nu au permis de conducere și care habar nu au ce înseamnă să conduci un autobuz, tramvai ori troleibuz. Asta este, cu așa echipă, așa și achiziție, pe măsura capacității dv. profesionale.

În urma unei postări a d-lui Alexandru Apostolescu, am plecat în traseu să mă conving și a avut dreptate. Suplimentar peste ce a afirmat, pot să completez cu următoarele și fotografiile din traseu, în jurul orelor 13:00 /01.12.2018 :

-Autobuzul (foto), de pe linia 336, se află imobilizat în prima zi de traseu și nou pe deasupra, deoarece este făcut praf. Tractarea din imagine, nu știe ori nu poate să-i dea de cap, să-l aducă la autobaza ori să-l pună în circulație.
-La ieșirea din autobaza, un autobuz a avut pierdere de combustibil iar un altul ia luat locul;
-Două autobuze au avut probleme cu deschiderea usilor și la fel au fost înlocuite cu altele ;
-Dimineața la prima oră, o parte din autobuzele ce se definesc a fi nou nouțe, au pornit ajutate cu căruciorul vremurilor vechi (2 baterii cu cabluri) ;
-Un autobuz (piesa de rezistență), a întrat în autobaza, deoarece s-a blocat ușa de la conducătorul autobuz și numai în atelier au reușit să o deblocheze pentru a coborî șoferul. Nu vreau să mă gândesc dacă omul ar fi suferit de dureri de burtă ori prostată. 😀

Astăzi 1 Decembrie, așa sărbătoresc prin muncă colegii noștri din Transportul public din București…! 🤔 Oare cum va fi de luni și în zilele de lucru normale, atunci când va trebui să iasă pe traseu mai multe autobuze. O fi ca tricolorul Românesc, unul albastru, unul galben și altul roșu pe aceeași linie. 😁

( Autobuzele turcești sunt un dezastru. Nici nu au ieșit bine pe traseu azi dimineață, că au și început să se retragă cu probleme tehnice ! Șoferii au purtat uniforme, costume noi dar nu au căldură în cabine.! Unul dintre ei mi-a arătat că avea fix 6°C în cabină. Era înghețat bocnă in costumul cel nou.! scrie și dl. Alexandru Apostolescu pe pagina sa de Facebook )

error: Content is protected !!