Eckstein-Kovács Péter: „Hai s-o scriu și pe românește. Au ieșit în Cluj și românii și ungurii împotriva hoției. E de toată jena poziția UDMR față de subjugarea justiției. Nu rușinică, rușine”.

Updated on noiembrie 13, 2018 Fostul senator UDMR, Eckstein-Kovács Péter face o analiză a vieții politice din România și constată că la Cluj și românii și ungurii au protestat împotriva hoției de la București.

Eckstein-Kovács Péter: „Hai s-o scriu și pe românește. Au ieșit în Cluj și românii și ungurii împotriva hoției. E de toată jena poziția UDMR față de subjugarea justiției. Nu rușinică, rușine.

Eckstein-Kovács Péter: „Hai s-o scriu și pe românește. Au ieșit în Cluj și românii și ungurii împotriva hoției. E de toată jena poziția UDMR față de subjugarea justiției. Nu rușinică, rușine”. 1

Mașinăria. De învrăjbit a ceea ce e mai curățel în politica românească. Adică PNL/USR/Mișcarea lu Cioloș. În presa scrisă și vizuală. Pe toate gardurile. Nu acceptăm derapaje. Tre să mergem împreună. Poate ne convingem și noi, maghiarii să fim de partea bună a baricadei.”

Sunt 2 partide noi, care au câte 10% din intențiile de vot. Peste nici doi ani vor fi alegeri parlamentare și locale. PSD care cam sângerează, tot are vreo 30% . Și există PNL, cu vreo 25% din sufragii. Cu bune și cu fără mai bune.

Dar cu multe organizații pe tot teritoriul României. Cu sute, dacă nu mii de primari. Între care unii, ca Boc sau Bolojan care nu vor fi realeși doar dacă nu vor candida, sau dacă mor. PNL are și parlamentari.

Unii mai hais, alții mai câș. Dar între ei, oameni de valoare. O pomenesc pe dna. Săftoiu, cu scuzele de rigoare față de mulți alți de valoare, cum e cazul și al primarilor. Adicătelea ce vrem: să schimbăm domnia cleptocraților de la PSD, sau să ne furăm voturi unul de la alții, cei care avem totuși o viziune pro-europeană? Ez a kérdés, vállasszatok. Asta-i întrebarea, alegeți”.

error: Content is protected !!