Cluj. Europarlamentarul Siegfried Muresan: „Cele două Românii: În timp ce în Cluj avem autobuze electrice, străzi smart, buget participativ și proiect de metrou, în Bacău, spațiul verde a fost înlocuit cu o mochetă care imită iarba! De câțiva ani, unii primari ne demonstrează că …”

Updated on noiembrie 10, 2018 Toți primarii din România doresc să lase ceva în urma mandatului. Cel de la Cluj dorește să lase un oraș dezvoltat, cel de la Bacău vrea să lase un oraș fals. Atât îl duce mintea. În loc de gazon verde a „plantat” o mochetă pe trotuar, între copaci.

Europarlamentarul Siegfried Muresan: „Cele două Românii: În timp ce în Cluj avem autobuze electrice, străzi smart, buget participativ și proiect de metrou, în Bacău, spațiul verde a fost înlocuit cu o mochetă care imită iarba!

Cluj. Europarlamentarul Siegfried Muresan: „Cele două Românii: În timp ce în Cluj avem autobuze electrice, străzi smart, buget participativ și proiect de metrou, în Bacău, spațiul verde a fost înlocuit cu o mochetă care imită iarba! De câțiva ani, unii primari ne demonstrează că ...” 1

De câțiva ani, unii primari ne demonstrează că se poate face mai mult decât plantat panseluțe. Haideți ca 2020 să fie anul în care nu vom mai vota niciun primar care nu a schimbat în bine orașul în care trăim. Dacă se poate la Cluj și în Oradea, se poate și în Bacău și Galați.

Trebuie doar să avem primari buni”.

Cristian Ghingheș: „După spațiul verde cu pietricele și zgură, Primăria Bacău a trecut la gazonul simulat cu mochetă verde sub cerul liber.

Cluj. Europarlamentarul Siegfried Muresan: „Cele două Românii: În timp ce în Cluj avem autobuze electrice, străzi smart, buget participativ și proiect de metrou, în Bacău, spațiul verde a fost înlocuit cu o mochetă care imită iarba! De câțiva ani, unii primari ne demonstrează că ...” 2

Declarațiile din Ziarul de Bacău ale directorului Dumbravă, pus de primarul Cosmin Necula la Spații verzi, sunt monumentale: “Deocamdată facem o încercare, să vedem cum rezistă. Este un gazon artificial, care se prinde cu cleme. Nu trebuie udat, nu are nevoie de îngrijire special.”

foto via un cetățean, Nicolae Radu”

Stoica Ionel: Ar părea că în Bacău a venit primăvara, dar în realitate este primaria locală care-și bate joc de banii comunității

Cluj. Europarlamentarul Siegfried Muresan: „Cele două Românii: În timp ce în Cluj avem autobuze electrice, străzi smart, buget participativ și proiect de metrou, în Bacău, spațiul verde a fost înlocuit cu o mochetă care imită iarba! De câțiva ani, unii primari ne demonstrează că ...” 3 Cluj. Europarlamentarul Siegfried Muresan: „Cele două Românii: În timp ce în Cluj avem autobuze electrice, străzi smart, buget participativ și proiect de metrou, în Bacău, spațiul verde a fost înlocuit cu o mochetă care imită iarba! De câțiva ani, unii primari ne demonstrează că ...” 4 Cluj. Europarlamentarul Siegfried Muresan: „Cele două Românii: În timp ce în Cluj avem autobuze electrice, străzi smart, buget participativ și proiect de metrou, în Bacău, spațiul verde a fost înlocuit cu o mochetă care imită iarba! De câțiva ani, unii primari ne demonstrează că ...” 5 Cluj. Europarlamentarul Siegfried Muresan: „Cele două Românii: În timp ce în Cluj avem autobuze electrice, străzi smart, buget participativ și proiect de metrou, în Bacău, spațiul verde a fost înlocuit cu o mochetă care imită iarba! De câțiva ani, unii primari ne demonstrează că ...” 6

Dragos-Cristian Finaru: S-a rezolvat si problema spatiului verde, incepand de astazi, in Bacau.

error: Content is protected !!