Cluj. Nu aterizează, nu decolează avioane. Ana Maria P.: „Asa se sta in aeroportul Bucuresti in asteptarea autocarelor pentru transferul la Cluj. Wizz Air nu a putut ateriza la Cluj din cauza …”

(Last Updated On: November 10, 2018)

Probleme cu aterizarea avioanelor la Cluj din cauza ceții. De la București sunt aduși cu autocarele. De la Cluj călătorii sunt duși la Sibiu pentru decolare.

Ana Maria P.: „Asa se sta in aeroportul Bucuresti in asteptarea autocarelor pentru transferul la Cluj. Wizz Air nu a putut ateriza la Cluj din cauza cetii asa ca pasagerii sunt tinuti in frig in Bucuresti cu speranta ca vor sosi autocarele sa fie transferati la Cluj.
Cluj. Nu aterizează, nu decolează avioane. Ana Maria P.: „Asa se sta in aeroportul Bucuresti in asteptarea autocarelor pentru transferul la Cluj. Wizz Air nu a putut ateriza la Cluj din cauza ...” 1

Asteptarea dureaza deja de 4 ore si inca nu stim nimic”.

Loredana P.: „Din aeroport in autocar ! Decolarea din Sibiu”.
Cluj. Nu aterizează, nu decolează avioane. Ana Maria P.: „Asa se sta in aeroportul Bucuresti in asteptarea autocarelor pentru transferul la Cluj. Wizz Air nu a putut ateriza la Cluj din cauza ...” 2

Revenim cu detalii!