CFR Cluj l-a ofertat pe Sumudica: “Simpatia e reciproca!” Detalii de la negocieri

Updated on noiembrie 9, 2018 Marius Șumudică a dezvăluit faptul că a negociat cu CFR Cluj.

“Am avut niste discutii cu domnul Varga (n.r. – patronul clubului CFR Cluj, Nelu Varga). Probabil simpatia e reciproca. Dar deocamdata nu se pune problema sa vin la CFR, eu sunt acolo (n.r. – la Al Shabab).

CFR Cluj l-a ofertat pe Sumudica: "Simpatia e reciproca!" Detalii de la negocieri 1

In momentul de fata mai am si doua oferte din Turcia, dar nu pot sa le dau curs. Vreau sa continui ce am inceput la Al Shabab. Eu in cariera mea foarte greu am plecat de la echipe. Am stat doi ani la Astra, un an la Chiajna, in Dubai un an, am inchis un an in Turcia… acum sper sa o duc cat mai mult la Al Shabab.

Pentru ca in Arabia Saudita deja s-au schimbat 6 antrenori din cei 16″, a afirmat Sumudica, citat de sport.ro.

“Cand am ajuns in Arabia Saudita toata lumea imi canta prohodul, toti spuneau ca Al Shabab o sa retrogradeze, ca nu a facut transferuri bune. Dar uite ca si cu acele transferuri, cu bani putini, suntem pe 4, loc care in mod normal duce in Champions League (n.r. – Liga Campionilor Asiei) pentru ca in Arabia Saudita in mod normal Cupa o castiga una din primele trei echipe.

Dar eu nu am un asemenea obiectiv (n.r. – participarea in Champions League). Oricum, suntem pe un trend ascendent, am pierdut doar un meci cu Al Hilal, si ala nemeritat, in 10 oameni. Daca nu era acel meci eram neinvinsi acum”, a adaugat tehnicianul.

error: Content is protected !!