Cluj. Dorin Chirilescu. „Noroc cu Emil Boc. Deja Clujul lucrează la o linie de metrou de 20 și ceva de km, cu tehnologie japoneză. Ba mai fac și străzi Smart, cu tehnologie wifi și fonduri europene nerambursabile de peste 80 de milioane de euro. Bucureștiul e lăsat în offside din punct de vedere al infrastructurii și cred că…”

Updated on noiembrie 7, 2018 Fugărit de PSD la Cluj, Emil Boc demonstrează țării întregi că a făcut o greșeală când l-a contestat din funcția de premier. Este mai bine acum cu Viorica Dăncilă care nu știe nici măcar să citească de pe foile scrise de consilieri?

Dorin Chirilescu. „Noroc cu Emil Boc.
Acum poate nu realizăm, dar toți impostorii ăștia care ne-au tot condus de-a lungul timpului pe drumuri lăturalnice, doar să nu vedem că există calea directă și eficientă, vor dispărea în curând.

Cluj. Dorin Chirilescu. „Noroc cu Emil Boc. Deja Clujul lucrează la o linie de metrou de 20 și ceva de km, cu tehnologie japoneză. Ba mai fac și străzi Smart, cu tehnologie wifi și fonduri europene nerambursabile de peste 80 de milioane de euro. Bucureștiul e lăsat în offside din punct de vedere al infrastructurii și cred că...” 1

De ce cred asta?
Pentru că pun mare preț pe puterea exemplului.

Deja Clujul lucrează la o linie de metrou de 20 și ceva de km, cu tehnologie japoneză. Ba mai fac și străzi Smart, cu tehnologie wifi și fonduri europene nerambursabile de peste 80 de milioane de euro.

Bucureștiul e lăsat în offside din punct de vedere al infrastructurii și cred că lucrurile nu se vor opri aici.
Moldova este abandonată din cauza celor care ne reprezintă la nivel local și central.

În timp ce Boc anunță linii de metrou, noi, băcăuanii, ne bucurăm că avem un nou sens giratoriu.

Dar lucrurile nu vor rămâne așa, pentru că principalul motiv ce stă la baza acestei izolări de zona civilizată națională și internațională, are legătură strânsă cu suprimarea oricărei forme de informare.

Da, au trecut anii și moldovenii au găsit mijloace prin care au evadat din această zonă aflată parcă într-o “carantină” pe termen nedeterminat, astfel au avut contact cu occidentul și au putut vedea cum trăiesc europenii civilizați.

Acum se pot face comparații, astfel vor crește și pretențiile și nu cred că va mai fi suficientă o GĂLEATĂ cu ulei și zahăr pentru a decide soarta unui drum, a unei centuri ocolitoare sau chiar a unui tronson de autostradă atât de vital pentru dezvoltarea comunității noastre.

Atât vă mai spun, dragi politicieni ce ne țineți sub lacăt… TIC TAC”.

error: Content is protected !!