Video Cluj. Asistentă medicală din București: „Stati putin nu va speriati, este tot Romania, iti vine sa te rogi sa te imbolnavesti ca sa mananci acolo…Acolo cum s-a putut frate si in alte spitale se urca gandacii pe bolnavi……?”

Updated on noiembrie 6, 2018 O asistentă medicală de la Spitalul Clinic “Dr. I. Cantacuzino” din București a rămas impresionată de condițiile în care se oferă masa pacienților de la Spitalul Județean din Cluj.

Emilia B.: „Stati putin nu va speriati, este tot Romania, iti vine sa te rogi sa te imbolnavesti ca sa mananci acolo……pai nu suntem noi ai dreacu si nepasatori cand avem un banut sa nu il investim corect si cu profesionalism.

Video Cluj. Asistentă medicală din București: „Stati putin nu va speriati, este tot Romania, iti vine sa te rogi sa te imbolnavesti ca sa mananci acolo...Acolo cum s-a putut frate si in alte spitale se urca gandacii pe bolnavi......?” 1

Acolo cum s-a putut frate si in alte spitale se urca gandacii pe bolnavi……?”

Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca: „Confortul pacientului, pe durata internării, este pentru noi o prioritate. Sistemul modern de preparare și servire a mesei a fost special conceput pentru asigurarea acestui confort. După patru luni de probe și de muncă în echipă, ne mândrim cu cea mai modernă bucătărie din sistemul sanitar românesc.

Spațiul în care funcționează bucătăria, cu o suprafață de aproape 300mp, a fost renovat complet, iar blocul alimentar a fost dotat cu cele mai moderne aparate și echipamente. Investiția totală se ridică la 3.600.000 lei (peste 775.000 euro) și a fost realizată, în întregime, din veniturile proprii ale spitalului.


Acum, distribuirea mesei pentru cei 1200 de pacienți internați în medie zilnic în spital, se face la standarde europene, printr-un flux bine stabilit de porționare, în tăvi termoizolante, conform regimului prescris fiecărui bolnav.

Vezi aici Video:


Mulțumim întregii echipe implicate în bunul mers al acestui proiect!”

error: Content is protected !!