Gabriel A.: „Vad ca primarul Clujului, dl. Emil Boc, face valuri pe Facebook. Cā metroul, cā nivel de trai, cā pretul pe mp în crestere, etc. Eu nu cred ca Boc ar fi un geniu al administratiei ci cred ca”:

Updated on noiembrie 3, 2018 Succesul unui oraș este determinat de calitatea echipei din fruntea administrației locale. Dacă mintea ta stă doar la pomeni nu vei atrage oameni care să construiască pentru viitor, să gândească strategii. Cu pomanagii nu te poți dezvolta.

Gabriel A.: „Vad ca primarul Clujului, dl. Emil Boc, face valuri pe Facebook. Cā metroul, cā nivel de trai, cā pretul pe mp în crestere, etc. Eu nu cred ca Boc ar fi un geniu al administratiei ci cred ca:

Gabriel A.: „Vad ca primarul Clujului, dl. Emil Boc, face valuri pe Facebook. Cā metroul, cā nivel de trai, cā pretul pe mp în crestere, etc. Eu nu cred ca Boc ar fi un geniu al administratiei ci cred ca”: 1

-S-a inconjurat de oameni competenti
-A eliminat coruptia din primarie
-Merge zilnic la serviciu
-Lucreaza pt oras, nu pt vreo camarila
Atât.

Ovidiu Neacșu are cele mai bune si mai explicite postari despre risipa banului public la nivel national, dar mai ales la Bucuresti, fie ca e vorba de PG, fie primariile de sector.
Tot ce acuza Ovidiu acolo nu e valabil si pt Cluj/Boc.

Eu mi-as fi dorit ca fostul prim-ministru sa nu fi fost contemporan politic cu Basescu si ma gandesc ca n-ar fi rau sa-l aducem pe om cate un an de zile in fiecare primarie mare din Romania, incepand cu capitala. Sa faca Boc un fel de audit la primaria lui Firea si sa spuna sus si tare unde pleaca banii si unde ar fi trebuit sa plece. Cam asa cum (partial) a facut Ciolos, doar ca āla n-a avut sustinere politica nici sa treaca strada”.

error: Content is protected !!