Cluj. Emil Boc și Simona Halep. Jurnalistul Liviu Avram: „Confesiune Un singur om politic veritabil văd eu acum în România, așa cum înțeleg eu sintagma de om politic. Că restul sunt doar politicieni. Și acesta este Emil Boc…. la turneul Fed Cup de anul acesta de la Cluj, a adus…”

Updated on noiembrie 3, 2018 Toată România se uită în aceste zile la Cluj. Veștile bune de la Cluj au impresionat o țară întreagă iar acum se caută „vinovatul”. Emil Boc.

Jurnalistul Liviu Avram: „Confesiune
Un singur om politic veritabil văd eu acum în România, așa cum înțeleg eu sintagma de om politic. Că restul sunt doar politicieni.
Și acesta este Emil Boc.

Cluj. Emil Boc și Simona Halep. Jurnalistul Liviu Avram: „Confesiune Un singur om politic veritabil văd eu acum în România, așa cum înțeleg eu sintagma de om politic. Că restul sunt doar politicieni. Și acesta este Emil Boc.... la turneul Fed Cup de anul acesta de la Cluj, a adus...” 1

(Râdeți? Mai gândiți-vă… Și nu, nu faptul că vrea să facă metrou în Cluj mă face să spun asta (deși ar merita) sau tot ce a mai făcut el prin Cluj (deși nu e puțin), ci un amănunt – dar un amănunt semnificativ:

la turneul Fed Cup de anul acesta de la Cluj, a adus zgură în sală doar pentru că Simona Halep urma să joace sezonul de zgură. Și Simona a și câștigat apoi Grand Slam-ul pe zgura de la Roland Garros).

Nu știu de ce, dar mi se pare că Emil Boc vrea cu ardoare să demonstreze, prin fapte, că în viața sa politică a avut două mari ghinioane: criza economică din 2009 și (parțial, totuși) Traian Băsescu˛.

error: Content is protected !!