Cluj vs București. Nicolae P.: „Bravo Cluj! Bravo Emil Boc! In timp ce Clujul creste intr-un ritm ametitor, la Bucuresti madama Fi-rea face ce stie si ce poate, adica, paraghelii pe bani publici. As vrea sa vad si eu cum aduce cel putin 100.000 euro in plus primariei Bucuresti dupa kich-ul de targ de Craciun. Nu pot sa uit anul trecut cum …”

Updated on noiembrie 2, 2018 Se apropie Crăciunul iar cei din București își aduc aminte cu groază de Târgul de Crăciun de anul trecut. Târgul de Crăciun de la Cluj a crescut calitativ în fiecare an și nu mai este mult până când îl va întrece în notorietate pe cel de la Sibiu.

Nicolae P.: „Bravo Cluj! Bravo Emil Boc!
In timp ce Clujul creste intr-un ritm ametitor, la Bucuresti madama Fi-rea face ce stie si ce poate, adica, paraghelii pe bani publici.

Cluj vs București. Nicolae P.: „Bravo Cluj! Bravo Emil Boc! In timp ce Clujul creste intr-un ritm ametitor, la Bucuresti madama Fi-rea face ce stie si ce poate, adica, paraghelii pe bani publici. As vrea sa vad si eu cum aduce cel putin 100.000 euro in plus primariei Bucuresti dupa kich-ul de targ de Craciun. Nu pot sa uit anul trecut cum ...” 1

As vrea sa vad si eu cum aduce cel putin 100.000 euro in plus primariei Bucuresti dupa kich-ul de targ de Craciun. Nu pot sa uit anul trecut cum intr-o seara de duminica marsaluiam peste 30.000 de bucuresteni pe o vreme cainoasa de la guvern la parlament sa le cerem guvernatilor democratie si stat de drept iar in piata Constitutiei faceau un playback ordinar pe toti banii, Irina Loghin si Fuego.

Cluj vs București. Nicolae P.: „Bravo Cluj! Bravo Emil Boc! In timp ce Clujul creste intr-un ritm ametitor, la Bucuresti madama Fi-rea face ce stie si ce poate, adica, paraghelii pe bani publici. As vrea sa vad si eu cum aduce cel putin 100.000 euro in plus primariei Bucuresti dupa kich-ul de targ de Craciun. Nu pot sa uit anul trecut cum ...” 2 Cluj vs București. Nicolae P.: „Bravo Cluj! Bravo Emil Boc! In timp ce Clujul creste intr-un ritm ametitor, la Bucuresti madama Fi-rea face ce stie si ce poate, adica, paraghelii pe bani publici. As vrea sa vad si eu cum aduce cel putin 100.000 euro in plus primariei Bucuresti dupa kich-ul de targ de Craciun. Nu pot sa uit anul trecut cum ...” 3

In timp ce la Viena una dintre cele 4 societati ale primariei (Stadt Wien Marketing GmBH) se ocupa de vestitul targ de Craciun aducand anual municipalitatii milioane de euro la noi madama a facut 22 de firme prin care sifoneaza prin incredintari directe banii contribuabililor”.

error: Content is protected !!