Cluj vs București. Autobuze cu rampe de acces manuale pentru persoanele cu dizabilități. Ciprian Ciucu: „Problema nu e ca sunt turcești, ci ca au optat pentru tehnologie otomană premodernă. La câți bani au dat pe bucată, MI SE PARE INCREDIBIL! În loc sa apese pe buton, șoferul …”

Updated on noiembrie 2, 2018 Primăria Cluj cumpără autobuze electrice. Primăria București a cumpărat 400 de autobuze turcești. Doar că acestea au rampe de acces manuale pentru persoanele în cărucior. Câți șoferi din București se vor da jos să monteze rampa pentru persoanele cu dizabilități și câți se vor face că nu văd astfel de persoane și vor pleca în trombă din stații?

Ciprian Ciucu, consilier municipal București: „Problema nu e ca sunt turcești, ci ca au optat pentru tehnologie otomană premodernă.
La câți bani au dat pe bucată, MI SE PARE INCREDIBIL!
În loc sa apese pe buton, șoferul coboară și pierde timpi de deplasare”.

Cluj vs București. Autobuze cu rampe de acces manuale pentru persoanele cu dizabilități. Ciprian Ciucu: „Problema nu e ca sunt turcești, ci ca au optat pentru tehnologie otomană premodernă. La câți bani au dat pe bucată, MI SE PARE INCREDIBIL! În loc sa apese pe buton, șoferul ...” 1

Deblocăm Bucureștiul: „Autobuzele de 100 de milioane de euro cumpărate de administrația Firea din banii noștri au nu doar motoare Diesel ale căror emisii poluează, ci și rampe de acces manuale!!!

Asta înseamnă că șoferul va trebui să coboare să fixeze rampa de fiecare dată când în autobuz se vor urca persoane în fotoliu rulant sau mame cu cărucioare pentru copii, spre exemplu. Un mare zero la capitolul confort și eficiență!”

Jean-Titi Muresanu: E drept, în timp de duamna Firea duce Bucureștiul la nivelul otokarelor de tot plânsul, Clujul se ridica la un nou nivel de tip SF.

Mirel Valentin Axinte: Firea a cumpărat autobuze scumpe, poluante, de culoarea faianței din wc-urile publice ale anilor 80 și cu rampă manuală pe care trebuie s-o coboare șoferul. Fiindcă pentru autobuze electrice, cu rampă automată și mai ieftine sau la același preț n-a găsit intermediari în mafia de partid.

Marius Schuffie: un singur amendament, e gresit” introduce autobuzue electrice”, ele exista deja si sunt super faine, merg in spatele lor cu bicicleta, nici nu le aud si nici nu inhalez fum. Bravo Cluj !”

Marian Tmk: Clujul are deja autobuze electrice, unele tramvaie ca in Viena, are o polivalenta ultramoderna, etc, etc. Bucurestiul e un mare fas pe langa Cluj

Traian Lesan: Bravo clujenilor! Am foarte des în Cluj. Oamenii sunt civilizați, politicoși. În general, ardelenii sunt drăguți, cinstiți, oameni de cuvânt. La recomandările făcute prietenilor, pentru diverse servicii,mereu am primit mulțumiri,niciodată dezamăgiri!

Madeleine Windsor: Clujul – un oras civilizat, european. Bucurestiul – un bazar!

error: Content is protected !!