Cluj. Adela F.: „Nici mie nu imi vine sa cred ca se va construi metrou in Cluj. Sincer sunt uimita de ce se petrece. Sunt uimita de cat de bine functioneaza autobuzele in Cluj. Chiar le-am testat 😁Comparativ…Bucurestiul e complet blocat. Si nici nu se vede…”

Updated on noiembrie 2, 2018 Curg aprecierile la adresa Clujului după anunțul Primarului Emil Boc că va începe demersurile pentru metrou. Anunțul este pur și simplu un șoc pentru mulți dintre bucureșteni care se uită la primărița lor și văd doar pomeni.

Adela F.: „Nici mie nu imi vine sa cred ca se va construi metrou in Cluj. Sincer sunt uimita de ce se petrece. Sunt uimita de cat de bine functioneaza autobuzele in Cluj. Chiar le-am testat 😁Comparativ…Bucurestiul e complet blocat.

Cluj. Adela F.: „Nici mie nu imi vine sa cred ca se va construi metrou in Cluj. Sincer sunt uimita de ce se petrece. Sunt uimita de cat de bine functioneaza autobuzele in Cluj. Chiar le-am testat 😁Comparativ...Bucurestiul e complet blocat. Si nici nu se vede...” 1

Si nici nu se vede nici o speranta in viitor. Pacat, mare pacat. Mai ales ca avem exemplul Clujului ca se poate. Este nevoie doar de profesionalism, viziune si interes pentru imbunatatirea conditiilor de viata ale oamenilor”.

Savin V.: Nu am fost fan Boc dar cred ca ar face multe lucruri bune daca ar fi primar general in București .

Andrei Vacaru: „Cand guvernarea e de buna credinta se poate construi inclusiv un metrou.

Ma gandeam la Cluj. Ca la ala din Bucuresti se tot sapa prin Drumul Taberei si nu se mai termina. Iar in Otopeni nu va fi prea curand”.

error: Content is protected !!