Foto Cluj. Guvernul a cumpărat pentru Cluj un Tir mortuar de 370.000 de euro?! Emanuel Ungureanu : „Una dintre aceste morgi ambulante uriașe a fost achiziționată pentru regiunea Cluj și este staționată în Turda. Eu aș fi cumpărat trei ambulanțe noi pentru clujeni dar Guvernul PSD știe că …”

Updated on octombrie 30, 2018 Deputatul USR, Emanuel Ungureanu, este intrigat de faptul că Guvernul PSD a cumpărat pentru Cluj un Tir mortuar de 370.000 de euro! Ar fi preferat ca de acești bani să cumpere ambulanțe noi, pentru salvarea vieților.

m Emanuel Ungureanu – Deputat USR: „Tir mortuar de 370.000 de euro! Dragi clujeni, putem muri “liniștiți” după un cutremur catastrofal…
Infrastructura spitalicească va cădea prima în cazul unei calamități, pacienții din aceste unități vor fi prinși ca într-o capcană.

Foto Cluj. Guvernul a cumpărat pentru Cluj un Tir mortuar de 370.000 de euro?! Emanuel Ungureanu : „Una dintre aceste morgi ambulante uriașe a fost achiziționată pentru regiunea Cluj și este staționată în Turda. Eu aș fi cumpărat trei ambulanțe noi pentru clujeni dar Guvernul PSD știe că ...” 1 Foto Cluj. Guvernul a cumpărat pentru Cluj un Tir mortuar de 370.000 de euro?! Emanuel Ungureanu : „Una dintre aceste morgi ambulante uriașe a fost achiziționată pentru regiunea Cluj și este staționată în Turda. Eu aș fi cumpărat trei ambulanțe noi pentru clujeni dar Guvernul PSD știe că ...” 2 Foto Cluj. Guvernul a cumpărat pentru Cluj un Tir mortuar de 370.000 de euro?! Emanuel Ungureanu : „Una dintre aceste morgi ambulante uriașe a fost achiziționată pentru regiunea Cluj și este staționată în Turda. Eu aș fi cumpărat trei ambulanțe noi pentru clujeni dar Guvernul PSD știe că ...” 3 Foto Cluj. Guvernul a cumpărat pentru Cluj un Tir mortuar de 370.000 de euro?! Emanuel Ungureanu : „Una dintre aceste morgi ambulante uriașe a fost achiziționată pentru regiunea Cluj și este staționată în Turda. Eu aș fi cumpărat trei ambulanțe noi pentru clujeni dar Guvernul PSD știe că ...” 4 Foto Cluj. Guvernul a cumpărat pentru Cluj un Tir mortuar de 370.000 de euro?! Emanuel Ungureanu : „Una dintre aceste morgi ambulante uriașe a fost achiziționată pentru regiunea Cluj și este staționată în Turda. Eu aș fi cumpărat trei ambulanțe noi pentru clujeni dar Guvernul PSD știe că ...” 5

Ambulanțele sunt vechi, cu peste 800000 de kilometri la bord, personal puțin, mașinile de intervenție ale pompierilor sunt vechi și personalul este insuficient.
Lista cu ce nu avem este interminabilă.

Vestea “bună” este că statul român a investit în câteva tiruri uriașe care pot transporta zeci de morți.
Una dintre aceste morgi ambulante uriașe a fost achiziționată pentru regiunea Cluj și este staționată în Turda.

A costat peste 300.000 de euro…

Eu aș fi cumpărat trei ambulanțe noi pentru clujeni dar Guvernul PSD știe că a construit un sistem de sănătate în care moartea este o certitudine, viața, o probabilitate…”

error: Content is protected !!