Adam V: „Revăd Clujul după vreo 6,7 ani…Nu stiu, dar am senzația că am trecut granița.. Suntem cazați la o pensiune și discutam cu un domn care îmi spunea ca șomajul este zero, se caută forță de muncă din țară si străinătate..L-am întrebat: Cum de este posibil așa ceva in România?? Răspuns:”

Updated on octombrie 30, 2018 Continuă aprecierile la adresa Clujului și dezaprobările la adresa primăriei București. Capitala României se prezintă tot neputincioasă.

Adam V: „Revăd Clujul după vreo 6,7 ani…Nu stiu, dar am senzația că am trecut granița.. Suntem cazați la o pensiune și discutam cu un domn care îmi spunea ca șomajul este zero, se caută forță de muncă din țară si străinătate..

Adam V: „Revăd Clujul după vreo 6,7 ani...Nu stiu, dar am senzația că am trecut granița.. Suntem cazați la o pensiune și discutam cu un domn care îmi spunea ca șomajul este zero, se caută forță de muncă din țară si străinătate..L-am întrebat: Cum de este posibil așa ceva in România?? Răspuns:” 1

L-am întrebat: Cum de este posibil așa ceva in România?? Răspuns: aici PSD-ul nu a fost agreat niciodată”.

Jurnalistul Mircea Marian: „Două știri din această după-amiază.
București: ˝Companiile Primăriei, găuri negre în economia Bucureștiului. În șase luni, o companie a cheltuit 230.000 de euro și a produs 3000/ Pază și Securitate cu pierderi de 800.000 de euro˝.

Cluj: ˝Primaria Cluj-Napoca investeste 5 milioane de lei pentru achizitionarea a 1.392 de calculatoare si mai multe table interactive la 45 de scoli si 8 gradinite (…) De asemenea, primaria aloca 613.000 lei pentru achizitionarea de sisteme de supraveghere la 20 de unitati de invatamant si 2 gradinite in vederea asigurarii unui climat de siguranta la scoala˝.

Doamne ajută! Doamne ajută să scăpăm de vrăjitoare, vreau să zic”.

Mariana P.: „La ritmul în care BOC dezvoltă CLUJUL, o să dorim să mutăm capitala României. E mai ușor decât schimbarea primarului capitalei”

error: Content is protected !!