Cluj. Jandarm la Urgențe. „Asistenta sare: “Dacă sunteți cu PSD-ul, pe viu vă face domnu chirurg, fără anestezie!” Chirurgul aprobă, io zic ceva de mișcarea rezist, jandarmul că el nu are nimic cu nimeni, dar că noi suntem plătiți, sar și eu că ce?? Chiar se uită la …”

Updated on octombrie 21, 2018 Un jandarm a nimerit duminică dimineața la Urgențe, la UPU Cluj. El a promis că nu va da cu bulanul în protestatari.

Pe Facebook, Cris A. a scris: „Duminică dimineața, UPU, ploaie, un pic de plictis. Pacientul, un tip pe la 120 kg, sănătos, roșu-n obraji, mucalit, când se vede pe targă cu chirurgul lângă, să-i scoată un șpan din deget, gata, se albește, îl iau transpirațiile, fobie de ace, nu poate vedea sânge, din astea tipice de bărbați. De-abia mai poate pronunța că ar vrea concediu pt azi.

Cluj. Jandarm la Urgențe. „Asistenta sare: "Dacă sunteți cu PSD-ul, pe viu vă face domnu chirurg, fără anestezie!" Chirurgul aprobă, io zic ceva de mișcarea rezist, jandarmul că el nu are nimic cu nimeni, dar că noi suntem plătiți, sar și eu că ce?? Chiar se uită la ...” 1

“Dar ce lucrați azi, duminica?”
Omu’ își mai revine în simțiri și ne anunță că dă cu bulanu’ și că azi e protest din ăla cu rezist.

Asistenta sare: “Dacă sunteți cu psd-ul, pe viu vă face domnu chirurg, fără anestezie!” Chirurgul aprobă, io zic ceva de mișcarea rezist, jandarmul că el nu are nimic cu nimeni, dar că noi suntem plătiți, sar și eu că ce?? Chiar se uită la antena 3?!, asistenta că doamne feri să te uiți la așa ceva, ne adunăm mai mulți, începe o discuție aprinsă despre proteste, politică și psd.

Omul a uitat complet de deget, ace și sânge, și ne invită ca la următorul protest să-l căutăm pe stradă, Clujul e mic, lui îi place să vorbească cu oamenii, i-a plăcut la urgențe.”

error: Content is protected !!