Video Cluj. Nebunie. 7,400 de spectatori la “Stricăm o generație” . Micutzu: “Dacă vă gândiți să faceți voi din Transilvania un referendum ca să vă rupeți de România, nu o faceți că am belit-o fără voi”

Updated on octombrie 12, 2018 Nebunie joi seara la Sala Polivalent. Peste 7,000 de spectatori au asitat la spectacolul “Stricăm o generație” cu Bordea, Badea și Micutzu Cosmin Nedelcu.

mAna-Maria Raiu: „Sala Polivalenta din Cluj, acum. 7400 de platitori bilete. Ultima seara din seria de 5 show-uri si peste 21.000 de bilete vandute in total.

Video Cluj. Nebunie. 7,400 de spectatori la "Stricăm o generație" . Micutzu: "Dacă vă gândiți să faceți voi din Transilvania un referendum ca să vă rupeți de România, nu o faceți că am belit-o fără voi" 1

Azi s-au mobilizat cateva sute de oameni pentru ca evenimentul asta sa aiba loc. Si alte cateva mii se bucura in fata scenei. E genial.

Oh my.. We did this”.

Vasile ManuMicutzu rupe tot la #Cluj.  “Dacă vă gândiți să faceți voi din Transilvania un referendum ca să vă rupeți de România, nu o faceți că am belit-o fără voi”.

Calin Cretu: O să las asta aici pentru că e important:

* Joi 11 oct. 2018 ora 20.00 – Cluj
* “Stricăm o generație” cu Bordea, Badea și Micutzu Cosmin Nedelcu
* Cel mai mare show de stand up comedy organizat vreodată în Romania.

Video Cluj. Nebunie. 7,400 de spectatori la "Stricăm o generație" . Micutzu: "Dacă vă gândiți să faceți voi din Transilvania un referendum ca să vă rupeți de România, nu o faceți că am belit-o fără voi" 2

E fantastic!”

 

Sublime Romania: „7500 de spectatori in acest moment in sala polivalenta din Cluj la spectacolul Badea, Bordea si Micutzu – Stricam o generatie. Suntem onorati ca am facut parte din acest proiect, le multumim comediantilor, colaboratorilor si spectatorilor. In seara asta se scrie istorie in stand up-ul romanesc. Ne-nclinam si va aplaudam!”

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!