Cluj. „Șoferii CTP.  Inteleg ca sunt sub presiune si nu este floare la ureche sa conduci ore intregi prin Cluj o masina lata si lunga…dar in momentul in care claxonezi, te apropii la 10cm de masina din fata, fortezi sensul giratoriu, claxonezi din nou, pui frane bruste, bruschezi directia, iarasi frana brusca…calatoria devine …”

Updated on octombrie 12, 2018 Clujenii cer mai multe autobuze pe trasee dar și educarea șoferilor. Pe platforma mycluj.e-primariaclujnapoca.ro aceștia s-au plâns pimarului Emil Boc.

Aplaudam initiativa de a prioritiza transportul in comun fata de transportul cu masina personala. Este inca un pas inainte spre civilizatie. Implementarea de asemenea este OK. DAR exista totusi o problema destul de presanta care este bagata sub pres: soferii CTP.

Cluj. „Șoferii CTP.  Inteleg ca sunt sub presiune si nu este floare la ureche sa conduci ore intregi prin Cluj o masina lata si lunga...dar in momentul in care claxonezi, te apropii la 10cm de masina din fata, fortezi sensul giratoriu, claxonezi din nou, pui frane bruste, bruschezi directia, iarasi frana brusca...calatoria devine ...” 1

Inteleg ca sunt sub presiune si nu este floare la ureche sa conduci ore intregi prin Cluj o masina lata si lunga…dar in momentul in care claxonezi, te apropii la 10cm de masina din fata, fortezi sensul giratoriu, claxonezi din nou, pui frane bruste, bruschezi directia, iarasi frana brusca…calatoria devine foarte neplacuta, atat pentru pasageri cat si pentru ceilalti participanti. Se apropie mult prea tare de biciclisti si nu doar lateral.

Personal am fost la un pas sa fiu agatat de autobuz de multe ori si daca nu ma opream complet probabil acum nu eram cu bratele intregi. Consider ca ar fi de cuviinta sa ne comportam cu totii civilizat si respectuos. Va rog sa luati masuri pentru disciplinare.

Eveniment întâmplat la 16:50 la chioșcul de bilete din stația memorandumului. În ciuda numărului considerabil de oameni de la coada, doamna de la ghișeu se hotărăște sa închidă pur și simplu la 16:50, în ciuda programului afișat pana la ora 17:00, motivând mulțimii ca “pe ea nu o interesează”. Sper ca aceasta simpla sesizare prin aplicație sa fie suficienta pentru a fi luate masuri. Evenimentul nu a fost făcut public încă, și consider ca încă este timp pentru a remedia situația.

As dori sa propun infiintarea unei rute de transport in comun care sa uneasca cartierul Zorilor cu cartierul Georghieni. O posibila solutie ar fi traseul Observatorului – Turzii – Titulescu pana la capat si retur.

Va rugam frumos pe ruta baisoara muncii linia 48 sa bagati autobuz lung la ora 7 30 a.m nu autobuz scut deoarece stam foarte inghesuiti iar autobuzul de la 7 40 a.m este lung si gol mereu.e inadmisibil pentru 2018 pentru un asemenea oras si o asa ruta importanta !faceti ceva! multumesc

va rog sa reconsiderati statiile de pe str Eugen ionescu la linia 46. Distanta intre statia Picasso si Lucian Matis este foarte mare . Solicit introducerea la inca o oprire sau desfiintarea statiei Picasso si pozitionarea ei mai sus (ex la intersectia cu str Bacovia, sau mai sus)

Va rugam sa aveti in vedere ca in Borhanci, in zona de la biserica, s-au mutat mai multe persoane si ne-ar ajuta o line de autobus care sa vina cat se poate de regulat, pentru a putea ajunge la serviciu in timp util. Linia 20 are putine curse.

Suplimentare linia 42 Bună ziua ! Vă rog să analizați situatia liniei 42, cursele de dimineață. Cursa care pleacă de la Biserica Câmpului la ora 7.25 este arhiplină ! Sunt mulți elevi, copii și acum studenți !. Fie introduceți un autobuz lung, fie încă o cursă după 5-10 minute (alta nu mai este până la 7.50). Mulțumim anticipat ! PS: am scris și la CTP dar nu s-a intamplat nimic !

error: Content is protected !!