Video Cluj. Primarul Emil Boc: „E fain la Cluj!! Maraton de lectura la Cluj – Napoca: 3.855 de clujeni au citit neintrerupt timp de 10 ore si 20 de minute!! Dupa evaluare si verificarea de catre…”

Updated on octombrie 7, 2018 3.855 de clujeni au citit ieri în Piața Unirii din Cluj, o poezie de Mihai Eminescu.

Emil Boc: „Maraton de lectura la Cluj – Napoca: 3.855 de clujeni au citit neintrerupt timp de 10 ore si 20 de minute!! E fain la Cluj!!

Video Cluj. Primarul Emil Boc: „E fain la Cluj!! Maraton de lectura la Cluj - Napoca: 3.855 de clujeni au citit neintrerupt timp de 10 ore si 20 de minute!! Dupa evaluare si verificarea de catre...” 1

Felicitari si multumiri celor care au fost prezenti ieri in Piata Unirii din Cluj-Napoca la “Marea lectura”, eveniment din cadrul Festivalului Internațional de Carte Transilvania.

Dupa evaluare si verificarea de catre reprezentantii Guinness se va stabili daca am realizat Recordul Mondial Guinness la secțiunea “Most people in a reading relay” – “Cei mai mulți oameni care citesc în cascadă”.

Indiferent de rezultatul final, exercitiul cultural de ieri este unic in istoria Romaniei, si probabil a Europei, fapt ce reconfirma dimensiunea culturala a orasului nostru!

Felicitari speciale organizatorilor pentru reusita culturala de exceptie.

Vezi aici Video:

Municipalitatea clujeana a fost partener institutional in cadrul acestui eveniment”.

error: Content is protected !!