Cluj. Primarul Timișoarei: „Cu tot respectul pentru Cluj, Timișoara e mult-mult în fața Clujului în domeniul IT, cu o mulțime de firme cu peste 1.000, 2.000 si chiar 3.000 de angajați și cu altă mulțime de firme mici și mijlocii. Timișoara nu s-a…”

Updated on octombrie 5, 2018 Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, s-a implicat într-o dezbatere lansată pe Facebook: Care este adevăratul Sillicon Valley al României?

Cristi Popescu a lansat un sondaj pe Facebook cu această întrebare, oferind două opțiuni, Cluj sau Timișoara.

Cluj. Primarul Timișoarei: „Cu tot respectul pentru Cluj, Timișoara e mult-mult în fața Clujului în domeniul IT, cu o mulțime de firme cu peste 1.000, 2.000 si chiar 3.000 de angajați și cu altă mulțime de firme mici și mijlocii. Timișoara nu s-a...” 1

„Dragi prieteni, Iată un sondaj făcut de un clujean pe o temă importantă, chiar dacă tonul lui este unul șugubăț. Eu apreciez Clujul, cum am afirmat-o public de mai multe ori. Chiar ocupă un loc special în sufletul meu, cum de asemenea am mai spus-o public.

Dar, cu tot respectul pt Cluj, Timișoara e mult-mult în fața Clujului în domeniul IT, cu o mulțime de firme cu peste 1.000, 2.000 si chiar 3.000 de angajați și cu altă mulțime de firme mici și mijlocii. Timișoara nu s-a promovat, însă, deloc cu această dimensiune de pol IT.

Mai sunt câteva minute până când sondajul referit se închide. Votați, stimați timișoreni, cu Timișoara, pt a asigura Timișoarei locul cuvenit”, a fost mesajul primarului Nicolae Robu.

error: Content is protected !!