(Foto) Accidente Cluj: Doi pietoni loviți pe treceri. „În fiecare zi ma minunez de cata indolenta și nepasare fata de ceilalți au unii participanți la trafic”

Updated on octombrie 4, 2018 Doi pietoni au fost loviți miercuri seară de șoferi neatenți. Se reclamă lumina slabă la trecerile de pietoni și lipsa obstacolelor înainte de treceri.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Catalin Popa a postat o fotografie cu mesajul: „Accident pe trecerea de pietoni la Minerva in manastur cu victime”
(Foto) Accidente Cluj: Doi pietoni loviți pe treceri. „În fiecare zi ma minunez de cata indolenta și nepasare fata de ceilalți au unii participanți la trafic” 1

Codruta Vintu: În fiecare zi ma minunez de cata indolenta și nepasare fata de ceilalți au unii participanți la trafic.

Girba Sergiu: Fiti atenti fratilor ca e viata unor oameni in joc… Nu toti pietonii stiu ca trebuie sa se asigure inainte de a trece si mai sunt si cei care stau tot timpu cu ochii in telefon!!! Si mai ales cand ploua si e noapte vizibilitatea este redusa!!!

Codruta Vintu: Am făcut sesizare la primărie ca în zona scolii ion creanga posesorii de flotante false de Cluj cu domiciliu real în floresti fac raliu pe strada și nu respecta viteza de deplasare în zona rezidențială… Mi-‘au răspuns calmi ca au dat avertismente celor parcați neregulamentar… Dar pe mine ma deranjeaza în continuare mai mult aia în mișcare. Cu aia n-are nimeni treaba

Dragos Stefan Pop: „Accident cu victima la trecere de pietoni de pe str Liviu rebreanu, in drept cu biserica, evitați zona!!”
(Foto) Accidente Cluj: Doi pietoni loviți pe treceri. „În fiecare zi ma minunez de cata indolenta și nepasare fata de ceilalți au unii participanți la trafic” 2
Sergiu Adi: Din ce am auzit, victima este un barbat in varsta de aprox. 70 ani iar soferul tot un barbat de aprox 45-50 ani aflat sub influenta bauturilor alcoolice. Am inteles ca era cu mult peste limita alcolemiei.

Eduard Nemeth: Tot beznă e la trecerea aia de când o știu.

Cornel Raiu: Si in continuare la acea trecere de pietoni e bezna 🙂
De ce nu se pun bumpere inaintea trecerii sa trebuiasca incetinit obligatoriu?
De ce nu se pun niste becuri acolo sa se vada ceva, sa poti distinge persoanele de copaci?

De ce unii soferi nu incetinesc si nu se asigura suficient daca nu au vizibilitate?

De ce … ?
De ce … ?

Poate cand va fi accidentat un neam de-al unui responsabil cu siguranta circulatiei la acea trecere … poate atunci se va face ceva.

Pana atunci … grija mare!

error: Content is protected !!