Cluj vs București. Liviu Mihaiu: „Ce-mi place la Cluj este ca nu sunt cocalari și oamenii nu.s chiar nebuni ca.n Capitală. Ce nu mi place la Cluj este ca …”

Updated on septembrie 30, 2018 Liviu Mihaiu, fondator și realizator la Radio Guerrilla, are cuvinte de laudă la adresa Clujului.

Pe Facebook, Liviu Mihaiu a scris: „Ce mi place la Cluj este ca nu sunt cocalari și oamenii nu.s chiar nebuni ca.n Capitală. Ce nu mi place la Cluj este ca de fiecare dată mă caută “desemnat” la aeroport ca pe Carlos Șacalul.

Cluj vs București. Liviu Mihaiu: „Ce-mi place la Cluj este ca nu sunt cocalari și oamenii nu.s chiar nebuni ca.n Capitală. Ce nu mi place la Cluj este ca ...” 1

Iar după ce mă indignez, ei îmi spun cu mândrie de regulamentele europene(idioțenia umilitoare de după 9/11) de căutat în cur și scanat creme și stick.uri. Uneori nu e bine sa te iei prea tare în serios..”

 

Liviu Ciobotea: „Asa e tot timpul. Nu ma deranjeaza pt ca e mai bine asa. La cluj e bine ca nu sunt asa multi cocalari, cum spui. Daca esti turist ai sanse sa nu ii intalnesti. Insa e o proportie mare de “rurali” de care nu te poti ascunde. Nici categoria asta nu e mai putin deranjanta decat prima. Over all e mai friendly, e drept”.

error: Content is protected !!