Foto Cluj. Adrian Dohotaru: „Urcăm fără probleme dealurile din Cluj cu Urban arrow. Asta pentru cei care spun că nu merge cu bicicleta la deal. Ba merge, chiar în trei, dar …”

Updated on septembrie 3, 2018 Deputatul Adrian Dohotaru prezintă o nouă modalitate de a merge prin Cluj. Cu bicicletă tip  Urban arrow, electrică. Este perfectă pentru a-ți duce copii la școală sau să îți faci cumpărăturile.

Adrian Dohotaru: „Urcăm fără probleme dealurile din Cluj cu Urban arrow. Asta pentru cei care spun că nu merge cu bicicleta la deal. Ba merge, chiar în trei, dar electrică să fie. În boxă încap trei copii, încă unul în scaunul din spate, deci merge și minigrădiniță pe biță!”

Foto Cluj. Adrian Dohotaru: „Urcăm fără probleme dealurile din Cluj cu Urban arrow. Asta pentru cei care spun că nu merge cu bicicleta la deal. Ba merge, chiar în trei, dar ...” 1 Foto Cluj. Adrian Dohotaru: „Urcăm fără probleme dealurile din Cluj cu Urban arrow. Asta pentru cei care spun că nu merge cu bicicleta la deal. Ba merge, chiar în trei, dar ...” 2 Foto Cluj. Adrian Dohotaru: „Urcăm fără probleme dealurile din Cluj cu Urban arrow. Asta pentru cei care spun că nu merge cu bicicleta la deal. Ba merge, chiar în trei, dar ...” 3

Alte fotografii de la compania care vinde Urban Arrow

Foto Cluj. Adrian Dohotaru: „Urcăm fără probleme dealurile din Cluj cu Urban arrow. Asta pentru cei care spun că nu merge cu bicicleta la deal. Ba merge, chiar în trei, dar ...” 4 Foto Cluj. Adrian Dohotaru: „Urcăm fără probleme dealurile din Cluj cu Urban arrow. Asta pentru cei care spun că nu merge cu bicicleta la deal. Ba merge, chiar în trei, dar ...” 5 Foto Cluj. Adrian Dohotaru: „Urcăm fără probleme dealurile din Cluj cu Urban arrow. Asta pentru cei care spun că nu merge cu bicicleta la deal. Ba merge, chiar în trei, dar ...” 6

Revenim cu detalii!

 

error: Content is protected !!