(Foto) Accident Cluj: Un BMW a zburat în curbă pe marginea șoselei. „Curba mare Sf.Ion spre Făget !” …„Tracțiune spate… Curbă.. Asfalt umed și cireașa de pe tort “putina viteza” Toate ingredientele pentru aceasta reușită! Bun “șofer”!!!!”

Updated on august 29, 2018 Un alt accident a avut loc pe Sf.Ion spre Făget . De această dată, un autoturism BMW a zburat în curbă pe marginea șoselei.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Vlas Dragoș a postat fotografii cu mesajul: „Curba mare Sf.Ion spre Făget !”

(Foto) Accident Cluj: Un BMW a zburat în curbă pe marginea șoselei. „Curba mare Sf.Ion spre Făget !” ...„Tracțiune spate... Curbă.. Asfalt umed și cireașa de pe tort "putina viteza" Toate ingredientele pentru aceasta reușită! Bun "șofer"!!!!” 1

Alexandru Ilea: Într-o asemenea curba cu viraj la stânga numai în șanț te duci dacă te duci cu viteză !

(Foto) Accident Cluj: Un BMW a zburat în curbă pe marginea șoselei. „Curba mare Sf.Ion spre Făget !” ...„Tracțiune spate... Curbă.. Asfalt umed și cireașa de pe tort "putina viteza" Toate ingredientele pentru aceasta reușită! Bun "șofer"!!!!” 2 (Foto) Accident Cluj: Un BMW a zburat în curbă pe marginea șoselei. „Curba mare Sf.Ion spre Făget !” ...„Tracțiune spate... Curbă.. Asfalt umed și cireașa de pe tort "putina viteza" Toate ingredientele pentru aceasta reușită! Bun "șofer"!!!!” 3

Ion Andrei: Ar trebui puse limitatoare inainte de curba, atat oe coborare cat si urcare. Cred s-ar reduce considerabil viteza pe acea portiune de drum. Sa vedem cum va fi peste vreo doua luni cand se face pojghita.
CG Dabala: Cât o fost drumul spart, n-o fost nici un eveniment, acum sunt zilnic! Binefacerile bunăstării..
Csabi Gálfi: Sunt săptămânal accidente aici.Ar trebui urgent puse limitatoare de viteza
Damos Yordanis: Tracțiune spate… Curbă.. Asfalt umed și cireașa de pe tort “putina viteza” Toate ingredientele pentru aceasta reușită! Bun “șofer”!!!!

 

error: Content is protected !!