Catalin Urtoi: „Sunt in Cluj de cateva ore si incerc sa inteleg ce il face diferit de Iasi! Diferenta este ca Primaria din Cluj, fata de cea din Iasi reuseste sa …”

Updated on august 29, 2018 Clujul este un exemplu de dezvoltare și pentru Capitala Moldovei, Iași. Diferența se pare că o face și calitatea oamenilor din Primărie.

Catalin Urtoi: „Sunt in Cluj de cateva ore si incerc sa inteleg ce il face diferit de Iasi!
Un iesean a investit aici alaturi de alti investitori privati din zona sau de afara.

Catalin Urtoi: „Sunt in Cluj de cateva ore si incerc sa inteleg ce il face diferit de Iasi! Diferenta este ca Primaria din Cluj, fata de cea din Iasi reuseste sa ...” 1

Diferenta este ca Primaria din Cluj,fata de cea din Iasi reuseste sa completeze aceste investitii private cu altele din fonduri de la buget sau finantari europene!
Aceste investitii le completeaza practic pe cele private!

Investitiile Primariei Cluj reusesc sa ajute investitorul privat!
Vezi Stadionul si Sala Polivalenta care prin evenimentele ce le organizeaza ajuta si investitorii privati din turism si comert!

Vezi aeroportul care este mult peste cel din Iasi datorita modului in care este manageriat in acest moment!
Incep sa se vada si avantajele autostrazii care usor,usor se contureaza!

Ce trebuie facut la Iasi?!
Va las pe voi sa trageti concluzia!
Eu zic doar atat: IASUL MERITA MAI MULT!”

 

Socrate Stanculescu Catalin Urtoi => Boc estee…”de vina” prntru ascensiunea SUPER aa…Clujului…..!!!!

Catalin Urtoi Boc nu a fost singur!A avut norocul unor politicieni ardeleni care au stiut ce sa ceara la un moment dat de la Bucuresti,iar Boc a stiut cand sa apese acceleratia!La Iasi toti sunt ghiocei si se supun centrului,indiferent ca ei se numesc psd-isti,ald-isti,pnl-isti,pmp-isti etc Catalin Urtoi: „Sunt in Cluj de cateva ore si incerc sa inteleg ce il face diferit de Iasi! Diferenta este ca Primaria din Cluj, fata de cea din Iasi reuseste sa ...” 2

Ciprian Andronache Cătălin, nu numai A8 va ridica Iasul.
Ceea ce vezi tu in Cluj este rodul unui lung șir de ani de munca . Din 90 încoace orice primar si echipa lui trebuie sa performeze la Primăria Cluj.
Oamenii din Cluj sunt foarte obiectivi si foarte implicați in viața urbei si a managementului ei.
Cred ca Ieșenii ar trebui sa procedeze la fel.
Ramân la ideea ca A8 este un obiectiv strategic național prin care partea de nord a Moldovei si Ardealului va avea de câștigat.
Milea Nicolae-Marius Emil Boc chiar este foarte apreciat la Cluj. Am discutat cu el dimineata la 8 la o cafea. Nu are masina de serviciu. merge cu mijloacele de trasport cumparate din Romania. este un adevarat patriot ce tine la Cluj. Centura boc a desconcesionat foarte mult traficul. Felicitari

 

error: Content is protected !!