Protest la Cluj! Sergiu Voaides: „Clujul dă exemplu. Suntem mândri sa fim clujeni. Nimeni nu da jos pancarta aflată chiar in centrul orașului. Sa respectăm și protestele”

(Last Updated On: August 8, 2018)

Clujenii sunt chemati la protest vineri, 10 august, in Piata Unirii de la ora 19:00

Sergiu Voaides: „Clujul dă exemplu. Suntem mândri sa fim clujeni. Nimeni nu da jos pancarta aflată chiar in centrul orașului. Sa respectăm și protestele”.

Protest la Cluj! Sergiu Voaides: „Clujul dă exemplu. Suntem mândri sa fim clujeni. Nimeni nu da jos pancarta aflată chiar in centrul orașului. Sa respectăm și protestele” 1

Umbrela Anticorupție Cluj: Grupul civic “Umbrela Anticorupție Cluj” sprijină protestul ce va avea loc pe data de 10 august la București, alăturându-se vocilor ce au cerut și de această dată o reformă la nivel politic.

Spunem un NU hotărât legilor menite să submineze independența justiției, modificărilor propuse și votate pentru Codul Penal și Codul de Procedură Penală și cerem revizuirea pozițiilor adoptate, în vederea punerii în acord a prevederilor respective cu opiniile exprimate de profesioniști, cu mențiunile primite din partea Uniunii Europene, precum și cu bunul-simț, o noțiune prea rar utilizată de coaliția de la putere.

Menționăm faptul că solidaritatea noastră vizează un protest pașnic, non-violent, subliniind faptul că scopul nu scuză mijloacele, iar lupta pentru valorile pe care le promovăm trebuie dusă respectând principiile a căror aplicare o cerem. Ne delimităm de orice abatere, de orice tip de acțiune menită să lezeze esența lucrurilor pentru care protestăm și nu încurajăm violența, fie ea fizică sau verbală.

România nu este o țară a corupților, a incompetenței sau a infractorilor, ci este țara noastră, a celor care ne dorim un viitor mai bun, transparență, demnitate, corectitudine și verticalitate. Cu toate că drumul pe care îl avem în față nu este unul scurt sau ușor, vom merge până la capăt și vom câștiga. Dacă am învățat ceva până acum, este exact faptul că binele învinge. România nu va fi o excepție.

Ne vedem în stradă!