Cluj. Ion Moldovan: „Imi este greu să vorbesc la trecut despre maestrul Dumitru Fărcaş. Şi noi, pompierii clujeni, regretăm trecerea in nefiinţă a celui care a fost, este şi va rămâne …”

Updated on august 8, 2018 Un pompier clujean aduce un omagiu maestrului Dumitru Fărcaş.  Joi, 9 august, la Casa de Cultură a Studenților va avea loc slujba de înmormântare . Cortegiul va porni dup[ slujb[ spre localitatea Groși, județul Maramureș.

Ion Moldovan: „Imi este greu să vorbesc la trecut despre maestrul Dumitru Fărcaş.

Cluj. Ion Moldovan: „Imi este greu să vorbesc la trecut despre maestrul Dumitru Fărcaş. Şi noi, pompierii clujeni, regretăm trecerea in nefiinţă a celui care a fost, este şi va rămâne ...” 1

Şi noi, pompierii clujeni, regretăm trecerea in nefiinţă a celui care a fost, este şi va rămâne mereu “maestrul taragotului”.

Imi amintesc, o intamplare cu dumnealui, atunci când, în anul 2016, am organizat activităţile pentru sărbătorirea a 80 ani de la infiinţarea pompierilor militari clujeni.

L-am invitat la aniversare şi l-am rugat ….” maestre, vă rog, dacă puteţi, să veniţi să cântaţi câteva melodii, dar ştiţi… noi nu prea avem bani….”. atunci mi-a raspuns cu cuvintele pe care nu am să le uit niciodată…”d-le comandant, voi pompierii sunteţi ai ţării şi eu niciodată, pentru ţara mea nu cânt pe bani…”

Drum lin spre cer maestre. Dumnezeu să te odihnească in pace. Condoleanţe familiei !!!”

error: Content is protected !!