Video Cluj. Se CIRCULĂ pe autostrada Sebeș-Turda. Momentul în care s-a deschis circulația

Updated on iulie 31, 2018 După doi ani de întârziere, o bucățică de autostradă a fost dată în folosință luni seara. Este vorba de Loturile 3 şi 4 de pe tronsonul Sebeş-Turda, aproape 30 de kilometri.

Primele maşini cărora agenţii de poliţie le-au permis accesul pe cele două noi tronsoane din autostrada Sebeș – Turda au trecut mai devreme chiar decât ora preconizată de deschidere a traficului. Astfel, după mai bine de patru ani de aşteptare, începând de luni, de la ora 19:15, şoferii pot circula pe cele două noi tronsoane de pe autostrada A10, potrivit Digi 24.

Video Cluj. Se CIRCULĂ pe autostrada Sebeș-Turda. Momentul în care s-a deschis circulația 1

O întreagă echipă de specialişti de la CNAIR şi de la Inspectoratul de Stat în Construcţii a verificat autostrada proaspăt construită. Este vorba de 28,8 kilometri de autostradă, împărţiţi în două loturi, unul de la Aiud până la Decea şi celălalt de la Decea până la Turda. Lotul se intersectează cu autostrada Transilvania şi va fi alternativa pentru DN1.

Tronsonul 4, cel care face legătura între Turda si Decea a fost primul recepţionat. Acesta are 16 km şi îi va ajuta pe şoferi să evite o bucată periculoasă din Drumul Naţional 1.
Nu doar pericolul îl evită şoferii, ci şi timpul mai lung petrecut în trafic.

Cele două noi tronsoane de autostradă, care însumează aproape 30 de km, îi ajută pe șoferi să scurteze la jumătate timpul în care parcurg distanță dintre Turda și Aiud.

Vezi aici video:

error: Content is protected !!