Jurnalist Constanța: „Clujul și Oradea – România din altă țară. Clujul vibrează și asta se vede și prin chiriile mari, locurile în care poți să îți petreci o seară cu prietenii sau o vacanță cu familia. Județul compensează prin …”

Updated on iulie 31, 2018 Un jurnalist din Constanța laudă Clujul și Oradea pentru realizările di ultimii ani, într-un editorial pentru gonext.ro.

Adrian Boioglu, gonext.ro: „De fiecare dată când ajung la Cluj și la Oradea văd o Românie din altă țară. Oradea poate să fie un bun exemplu pentru orice destinație turistică din România. Nu mă interesează din ce partid e primarul sau președintele Consiliului Județean, dar când intru în oraș văd că oamenii aceia au muncit mult.

Jurnalist Constanța: „Clujul și Oradea – România din altă țară. Clujul vibrează și asta se vede și prin chiriile mari, locurile în care poți să îți petreci o seară cu prietenii sau o vacanță cu familia. Județul compensează prin ...” 1

(foto: Antonio Scolozzi )

Mergi în Constanța și vei vedea zeci sau poate sute de clădiri în paragină care nu au fost niciodată renovate. Primăria Constanța nu a căutat resurse pentru finanțare, ci doar a impus impozite de 500 ori mai mari pentru cei care nu refac fațadele. Da, sunt bune și amenzile, dar dacă nu ai bani să-ți refaci o fațadă, nu vei putea nici să plătești impozite uriașe.

Când vine vorba de evenimente, nimeni nu poate să întreacă un județ precum Clujul.

Gazdă pentru evenimente de talie internațională precum UNTOLD sau Electric Castle, Clujul a devenit capitala distracției. Da, și acolo autoritățile și-au făcut lecția. Auzim vești despre cum Primăria Cluj-Napoca aduce autobuze electrice, cum atrage investitorii și start-up-urile IT înfloresc.

Clujul vibrează și asta se vede și prin chiriile mari, locurile în care poți să îți petreci o seară cu prietenii sau o vacanță cu familia. Județul compensează prin peisajele superbe și turismul de aventură. Consiliul Județean Cluj nu se lasă mai prejos. Drumurile de legătură sunt asfaltate, zonele turistice sunt igienizate și își așteaptă turiștii în orice perioadă a anului”.

error: Content is protected !!